Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Εισβολή» στο Ρολάν Γκαρός
Πρωτοφανής για αγώνα τένις εισβολή εκτυλίχθηκε την Κυριακή στον τελικό του ανδρών στο φημισμένο τουρνουά Ρολάν Γκαρός, το οποίο έγινε το επίκεντρο διαδηλώσεων κατά των γάμων ομοφυλοφίλων, που με νόμο της κυβέρνησης Φρανσουά Ολάντ ισχύουν εδώ και λίγες ημέρες. Στο πιο χαρακτηριστικό επεισόδιο, ένας διαδηλωτής ημίγυμνος και φορώντας μάσκα, ξέφυγε από την ασφάλεια και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας ένα καπνογόνο, διακόπτοντας τον αγώνα μεταξύ του Ράφα Ναδάλ και του Νταβίντ Φερέρ. Ο εισβολέας κατευθύνθηκε με το καπνογόνο προς τον Ράφα Ναδάλ. Σύμφωνα με tanea.gr, αμέσως, άνδρας της ασφάλειας έτρεξε και τον απομάκρυνε από τον αγωνιστικό χώρο. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ του τελικού. Νωρίτερα πέντε ακτιβιστές που είναι ενάντιοι στους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων - που με νόμο ισχύουν πλέον στη Γαλλία - είχαν αναρτήσει πανό στον εξωτερικό χώρο του κεντρικού γηπέδου, στο οποίο έγραφαν "Παραιτήσου Ολάντ!

«Εισβολή» στο Ρολάν Γκαρός

Πρωτοφανής για αγώνα τένις εισβολή εκτυλίχθηκε την Κυριακή στον τελικό του ανδρών στο φημισμένο τουρνουά Ρολάν Γκαρός, το οποίο έγινε το επίκεντρο διαδηλώσεων κατά των γάμων ομοφυλοφίλων, που με νόμο της κυβέρνησης Φρανσουά Ολάντ ισχύουν εδώ και λίγες ημέρες.

Στο πιο χαρακτηριστικό επεισόδιο, ένας διαδηλωτής ημίγυμνος και φορώντας μάσκα, ξέφυγε από την ασφάλεια και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας ένα καπνογόνο, διακόπτοντας τον αγώνα μεταξύ του Ράφα Ναδάλ και του Νταβίντ Φερέρ. Ο εισβολέας κατευθύνθηκε με το καπνογόνο προς τον Ράφα Ναδάλ.

Σύμφωνα με tanea.gr, αμέσως, άνδρας της ασφάλειας έτρεξε και τον απομάκρυνε από τον αγωνιστικό χώρο. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ του τελικού.

Νωρίτερα πέντε ακτιβιστές που είναι ενάντιοι στους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων – που με νόμο ισχύουν πλέον στη Γαλλία – είχαν αναρτήσει πανό στον εξωτερικό χώρο του κεντρικού γηπέδου, στο οποίο έγραφαν «Παραιτήσου Ολάντ!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X