Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Φαίη αποκαλύπτει το μέλλον του «Πρωινό mou»
Mεσα από το site της,faysbook.gr η Φαίη μιλάει για το μέλλον της εκπομπής αλλά και για το πότε η εκπομπή θα ρίξει αυλαία. Κι ενώ μετρούσα τις μέρες για το τέλος της εκπομπής και σκεφτόμουν ότι θα μου λείψετε πολύ, γιατί η αυλαία θα έπεφτε πιο νωρίς από το αναμενόμενο, η είδηση τελικά ότι πήραμε παράταση στο Πρωινό Mου επιβεβαιώθηκε! Την Κυριακή, όλη η ομάδα θα είμαστε Κυλλήνη και θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε ωραία καλοκαιρινή παρέα για μια ολόκληρη εβδομάδα! Δευτέρα 17 επιστρέφουμε στο studio μέχρι και τις 28 που θα σας αποχαιρετήσουμε και θα σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι! Και επειδή το Πρωινό Μου είναι πολύ οργανωμένο, θέλετε να σας πω μερικά ονόματα από τη λίστα των καλεσμένων μας; Τη Δευτέρα, όπως θα έχετε ενημερωθεί και από τα τρέιλερ του Μega Μou, θα συναντήσουμε το Δήμο Αναστασιάδη! Σημειώστε, λοιπόν: Στέλιος Μάινας, Γιώργος Κιμούλης, Δήμητρα Ματσούκα, Ρένος Χαραλαμπίδης, Ηλίας Βρεττός, Κώστας Μαρτάκης, Βάσω Λασκαράκη, Μάρκος Σεφερλής, Νίκος Αναδιώτης, Κατερίνα Στικούδη, Πάνος Καλλίδης και άλλοι αγαπημένοι δικοί μας και δικοί σας.. Α, μην ξεχάσω να σας πω ότι ετοιμάζουμε κάτι ξεχωριστό με Αντώνη... (ένας ειναι ο Αντώνης!) Σας φιλώ, Φαίη

Η Φαίη αποκαλύπτει το μέλλον του «Πρωινό mou»

Mεσα από το site της,faysbook.gr η Φαίη μιλάει για το μέλλον της εκπομπής αλλά και για το πότε η εκπομπή θα ρίξει αυλαία.

Κι ενώ μετρούσα τις μέρες για το τέλος της εκπομπής και σκεφτόμουν ότι θα μου λείψετε πολύ, γιατί η αυλαία θα έπεφτε πιο νωρίς από το αναμενόμενο, η είδηση τελικά ότι πήραμε παράταση στο Πρωινό Mου επιβεβαιώθηκε!

Την Κυριακή, όλη η ομάδα θα είμαστε Κυλλήνη και θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε ωραία καλοκαιρινή παρέα για μια ολόκληρη εβδομάδα!

Δευτέρα 17 επιστρέφουμε στο studio μέχρι και τις 28 που θα σας αποχαιρετήσουμε και θα σας ευχηθούμε καλό καλοκαίρι!

Και επειδή το Πρωινό Μου είναι πολύ οργανωμένο, θέλετε να σας πω μερικά ονόματα από τη λίστα των καλεσμένων μας; Τη Δευτέρα, όπως θα έχετε ενημερωθεί και από τα τρέιλερ του Μega Μou, θα συναντήσουμε το Δήμο Αναστασιάδη!

Σημειώστε, λοιπόν: Στέλιος Μάινας, Γιώργος Κιμούλης, Δήμητρα Ματσούκα, Ρένος Χαραλαμπίδης, Ηλίας Βρεττός, Κώστας Μαρτάκης, Βάσω Λασκαράκη, Μάρκος Σεφερλής, Νίκος Αναδιώτης, Κατερίνα Στικούδη, Πάνος Καλλίδης και άλλοι αγαπημένοι δικοί μας και δικοί σας..

Α, μην ξεχάσω να σας πω ότι ετοιμάζουμε κάτι ξεχωριστό με Αντώνη… (ένας ειναι ο Αντώνης!)

Σας φιλώ,

Φαίη

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X