Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Κρόνος σε ορθή πορεία και Αφροδίτη στον Λέοντα – Τι λένε τα άστρα για το τριήμερο 25-27 Αυγούστου
Κρόνος σε ορθή πορεία και Αφροδίτη στον Λέοντα - Τι λένε τα άστρα για το τριήμερο 25-27 Αυγούστου thumbnail

Κρόνος σε ορθή πορεία και Αφροδίτη στον Λέοντα – Τι λένε τα άστρα για το τριήμερο 25-27 Αυγούστου

Ένα από τα σημαντικά πλανητικά γεγονότα του τριημέρου είναι ότι ο Κρόνος, ο αυστηρός κριτής του ζωδιακού, περνά σε ορθόδρομη πορεία την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017, μετά την πολύμηνη αναδρομή του (βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 6 Απριλίου).


Τι φέρνει ο Κρόνος σε ορθή πορεία


Ο Κρόνος μας έδωσε όλο το διάστημα που προηγήθηκε, την ευκαιρία να κάνουμε σημαντικές αναθεωρήσεις, και να επανεξετάσουμε λάθη και παραλείψεις που μας εμπόδιζαν να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας.


Όμως υπάρχει ένα ερώτημα και σε αυτό ακριβώς θα εξεταστείς τώρα: Κατά πόσο επεξεργάστηκες όλα όσα μπορεί να σε κράτησαν πιο πίσω από την δράση και το όνειρο σου, κατά πόσο εντόπισες τα δικά σου λάθη και τις δικές σου παραλείψεις, έτσι ώστε να μπορέσεις να τα διορθώσεις;


Ναι, φυσικά το ταξίδι αυτό δεν ήταν εύκολο και το σίγουρο είναι πως ταλαιπωρήθηκες, και ίσως υπήρξαν γεγονότα, που σε έκαναν να πονέσεις και να υποφέρεις.


Και τώρα, τι κάνεις; Μένεις κολλημένος στο παρελθόν ή αναζητάς νέους τρόπους εκτόνωσης και ανανεώνεις το επόμενο βήμα στην εξελικτική σου πορεία;


Απλά σκέψου, πόσο διατεθειμένος είσαι να δουλέψεις για να φτάσεις στον προορισμό σου, μια και ο Κρόνος απαιτεί από εσένα το μέγιστο των δυνατοτήτων και της προσπάθειάς σου!


Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον, συνδέονται άρρηκτα με το πως έχεις μέχρι τώρα καταναλώσει την ενέργειά σου.


Να θυμάσαι πως ότι δεν κατάφερες να επιλύσεις,και σε ταλαιπωρεί, ο Κρόνος είναι αυτός που τελικά θα σου δώσει την απάντηση, και θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση, όμως συχνά με πολύ πιο σκληρό τρόπο από ότι θα έκανες αν το ξεκαθάριζες μόνος σου.


Γι αυτό ο Κρόνος δημιουργεί και ένα φόβο όταν ακούμε πως αγγίζει ευαίσθητες περιοχές του ωροσκοπίου, όμως έρχεται να συμπληρώσει τις δικές σου ελλείψεις με τον δικό του τρόπο, και κυρίως δεν αγγίζει Ποτέ κάτι το οποίο είναι Υγιές! Πάντα θα πάρει θέση απέναντι σε ότι εσύ δεν έχεις καταφέρει να διαχειριστείς.


Ποια ζώδια θα έχουν την εύνοια του Κρόνου


Έτσι λοιπόν τώρα, ο Κρόνος σε ορθή πορεία θα αγγίξει τους εκπροσώπους του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων και κυρίως τους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο η προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, για να τους βοηθήσει να κάνουν ένα καλό ξεκαθάρισμα, να επαναπροσδιορήσουν τις σχέσεις και τις αξίες τους, έτσι ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν παρακάτω.


Η Αφροδίτη στον Λέοντα


Το Σάββατο 26 Αυγούστου 2017, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα, ανανεώνοντας σημαντικά τις ζωές των πύρινων εκπροσώπων του ζωδιακού, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, τόσο σε ότι αφορά τα επεκτατικά σχέδια τους, όσο και ότι αφορά και τις σχέσεις τους.


Παράλληλα, την ημέρα του Σαββάτου, έχουμε και τη σύνοδο του Ήλίου με τον ανάδρομο Ερμή, στο ζώδιο της Παρθένου.


Αρχικά λοιπόν τις ημέρες αυτές, θέματα που σχετίζονται με την εργασιακή ζωή, επανέρχονται για μια ακόμα φορά στο προσκήνιο, προκειμένου να επανεξεταστούν. Γι αυτό και κάθε συζήτηση ή διαπραγμάτευση, χρειάζεται να γίνεται κάτω από πολύ μεθόδευση και οργάνωση προκειμένου να δώσει και συγκεκριμένα αποτελέματα.


Επίσης σημαντικό ωστόσο, να παρατηρείς και να αφουγκράζεσαι όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου, γιατί μπορεί να πάρεις πολύ χρήσιμες πληροφορίες.


Είναι μια θαυμάσια στιγμή, να βάλεις τις βάσεις για τον επόμενο επιχειρηματικό σου στόχο, ενώ μπορείς να συνεργαστείς σε ένα καλό κλίμα με όσους μπορούν να σε βοηθήσουν ή ακόμη και να τους βοηθήσεις!


Συλλογικές δράσεις μπορεί να προσφέσουν πολύ καλά αποτελέσματα τις ημέρες που διανύουμε.


Ώρα για επανασύνδεση


Αλλά και σε ένα άλλο επίπεδο πιο προσωπικό, είναι πολύ πιθανό να έχεις επανασυνδέσεις και συζητήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν σου, με αγαπημένους σου ή αγαπημένες σου, που φαίνεται πως ο κύκλος του μεταξύ σας, επιτρέπει μια ακόμα ευκαιρία για να είστε και πάλι μαζί.


Και φυσικά είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κάνεις όνειρα και σχέδια για το μέλλον σου, αρκεί να σχεδιάσεις ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες… αυτές που θα κάνουν και τη διαφορά!


Ποια ζώδια ευνοούνται


Αν ανήκεις στους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μπορείς να κάνεις ένα βήμα μπροστά, σε ότι και αν επιλέξεις, προσωπικά η επαγγελματικά ή και τα δύο. Είναι η κατάλληλη στιγμή!


Το εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο


Την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017, κορυφώνεται το εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο, δύο πλανήτες που εδώ και καιρό συνεργάζονται αρμονικά προκειμένου να προσφέρουν ένα νέο πεδίο ευκαιριών. Η κορύφωσή τους θα σηματοδοτήσει τη διάθεση για σταθερότητα, αλλά και θα δώσει τη δυνατότητα για νέα πλάνα και σχέδια που μπορεί να έχουν έναν μακροπρόθεσμο ορίζοντα.


Υπενθύμιση τριημέρου: Σχεδιάζω τα επόμενα βήματα μου!πηγή:www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X