Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αφροδίτη στον Λέοντα έως τις 20 Σεπτεμβρίου: Προβλέψεις για τα ζώδια
Αφροδίτη στον Λέοντα έως τις 20 Σεπτεμβρίου: Προβλέψεις για τα ζώδια thumbnail

Αφροδίτη στον Λέοντα έως τις 20 Σεπτεμβρίου: Προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 26 Αυγούστου, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου και περνά στον πύρινο Λέοντα, όπου και θα παραμείνει έως τις 20 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο αλλάζει ο τρόπος που σχετιζόμαστε, που κοινωνικοποιούμαστε, που εκφράζουμε τις επιθυμίες μας και την αγάπη.


Η Αφροδίτη στον Λέοντα


Στον Λέοντα η Αφροδίτη εκφράζεται με γενναιοδωρία και ζεστασιά, γι’ αυτό και οι σχέσεις αποκτούν θερμότητα και πάθος το διάστημα αυτό, ενώ γινόμαστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Νέοι έρωτες και φλογερές σχέσεις έχουν την τιμητική τους, ενώ παράλληλα γινόμαστε πιο ανοιχτοχέρηδες, ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα για προσωπική ευχαρίστηση.


ΚΡΙΟΣ


 Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και σε παρακινεί να αφεθείς σε διασκεδαστικές στιγμές και απολαύσεις. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το πάθος ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αναζωπυρώνεται, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να την επισημοποιήσεις ή να αποκτήσετε έναν απόγονο. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες πολλαπλασιάζονται και εκπέμπεις αυτοπεποίθηση, προσελκύοντας ενδιαφέρουσες υπάρξεις. Ακόμη, η Αφροδίτη από αυτή τη θέση ευνοεί και τα οικονομικά σου ή ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, που θα σου φέρει αναγνώριση και φήμη.


ΤΑΥΡΟΣ


Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα δίνοντάς σου την δυνατότητα να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά σου, να διαμορφώσεις αισθητικά τον χώρο σου, ακόμη και να μετακομίσεις. Γενικότερα, θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται σε πρώτο πλάνο, ενώ υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία. Παράλληλα, φαίνεται πως αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου και καταφέρνεις να ξεκλέψεις χρόνο για ιδιωτικές στιγμές που σου προσφέρουν χαλάρωση και ηρεμία…


ΔΙΔΥΜΟΙ


Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα κάνοντάς σε ιδιαίτερα κοινωνικό και χαρίζοντάς σου ευκαιρίες για κοντινές αποδράσεις που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου. Τα επικοινωνιακά σου ταλέντα ξεδιπλώνονται, οι σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς βελτιώνονται, ενώ επαγγελματικές διαπραγματεύσεις που κάνεις το διάστημα αυτό, θα έχουν θετική εξέλιξη. Στα αισθηματικά σου φαίνεται πως λύνεις τις διαφορές σου με το ταίρι σου μέσα από τον διάλογο και την καλή επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος, η νέα θέση της Αφροδίτης υπόσχεται νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες…


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα βελτιώνοντας την οικονομική σου κατάσταση. Έως τις 20 Σεπτεμβρίου, θα έχεις μεγαλύτερη άνεση να ξοδέψεις χρήματα για διασκέδαση και για προσωπική ευχαρίστηση, ενώ αν είχες μια οικονομική συμφωνία στα σκαριά, τώρα θα τη δεις να εξελίσσεται. Επίσης, ίσως αποκτήσεις κέρδη από επενδύσεις ή από μια αγοραπωλησία. Στα αισθηματικά σου η Αφροδίτη σου χαρίζει σταθερότητα και προοπτική στις σχέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου.


ΛΕΩΝ


Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σου ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση και την γοητεία σου. Έως τις 20 Σεπτεμβρίου θα προσελκύεις ευκολότερα θαυμαστές, θα πολλαπλασιάσεις τις κατακτήσεις σου, ενώ η διάθεσή σου για φλερτ αυξάνεται. Παράλληλα, οι σχέσεις σου αποκτούν αρμονία, σταθερότητα και χαρακτηρίζονται από όμορφες στιγμές, ενώ μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου με το ταίρι σου. Στον επαγγελματικό τομέα, οι κόποι και οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται και θα έχεις την δυνατότητα να βελτιώσεις σχέσεις με συναδέλφους, ακόμη και να συνάψεις νέες, κερδοφόρες συνεργασίες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η κάνει την είσοδό της στον Λέοντα εκκινώντας μια περίοδο, κατά την οποία θα θελήσεις να κάνεις μια στροφή προς τα μέσα. Θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και να τον αξιοποιήσεις για χαλάρωση και ξεκούραση, μέσα από αποδράσεις ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Παράλληλα, οι τόνοι και οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου πέφτουν και ίσως, έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και περισυλλογή, ώστε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα πραγματικά σου συναισθήματα και τις αληθινές σου επιθυμίες για κάποιες αισθηματικές σου υποθέσεις.


ΖΥΓΟΣ


Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Λέοντα, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο αυξάνεται η κοινωνικότητά σου, οι φίλοι και οι παρέες σου αποτελούν πηγή διασκέδασης, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέες γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους εκπρόσωπους του ζωδίου, θα θελήσετε να ξεκινήσετε κοινές δραστηριότητες που ανανεώνουν τη σχέση σας με τον/την σύντροφό σου. Παράλληλα, φαίνεται πως οι επιθυμίες και τα όνειρά σου φτάνουν πιο κοντά στην πραγμάτωσή τους, έχεις δημιουργικές ιδέες για το μέλλον σου, ενώ δεν αποκλείεται να θελήσεις να ενταχθείς σε μια νέα ομάδα, μέσα από την οποία θα εκφράζεις τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον Λέοντα, εκκινώντας ένα διάστημα θετικών εξελίξεων για την καριέρα σου. Θα προβάλλεις περισσότερο τα ταλέντα και τα προσόντα σου την εποχή αυτή, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια προαγωγή, να κάνεις μια καινούρια συνεργασία ή να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα. Παράλληλα, θα ασχοληθείς με την δημόσια εικόνα σου, με τις φιλοδοξίες και με τον επαγγελματικό σου προσανατολισμό. Στην αισθηματική σου ζωή, είναι πιθανό να προχωρήσεις στην επισημοποίηση του δεσμού σου ή να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον…


ΤΟΞΟΤΗΣ


Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου, ένα διάστημα κατά το οποίο φαίνεται να επανέρχεται το όραμα στη ζωή σου και να κάνεις καινούρια σχέδια για το μέλλον σου. Συνεργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται να θελήσεις να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχή. Γενικότερα, βλέπεις τα πράγματα από μια πιο θετική και αισιόδοξη σκοπιά και έχεις την επιθυμία να ανοιχτείς και να επεκταθείς. Άτομα και υποψήφιοι σύντροφοι από άλλες χώρες ή εθνικότητες είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 20 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο ενδέχεται να συνάψεις μια οικονομική συμφωνία και γενικότερα, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες προς τρίτους. Αν έχεις βγει πρόσφατα από μια σχέση, ίσως θελήσεις να επανασυνδεθείς με το πρόσωπο αυτό και να του εκφράσεις κάποιες κρυφές επιθυμίες. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Αιγόκερους, το πάθος σου για το σύντροφό σου θα είναι ακόμα πιο έντονο και θα θελήσετε να πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλο συναισθηματικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα, απέναντι από το δικό σου, φέρνοντας εύνοια στις σχέσεις σου. Το διάστημα αυτό θα θελήσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου, αφού φαίνεται πως θα έχεις μεγαλύτερη επιθυμία για συντροφικότητα και για να μοιραστείς συναισθήματα και στιγμές μαζί του/της. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, υπάρχουν αυξημένα ενδεχόμενα να γνωρίσεις μια όμορφη παρουσία και να νιώσεις μια ακαταμάχητη έλξη για το πρόσωπο αυτό. Παράλληλα, ευνοούνται και οι επαγγελματικές σου συνεργασίες, ενώ είναι ένα πολύ καλό διάστημα για να σταθεροποιήσεις επαγγελματικά εγχειρήματα που ξεκίνησες το προηγούμενο διάστημα.


ΙΧΘΥΕΣ


Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα στρέφει την προσοχή σου στην εργασία και στην καθημερινότητά σου. Έως τις 20 Σεπτεμβρίου, φαίνεται πως λαμβάνεις αναγνώριση από τη δουλειά σου, ενώ παράλληλα ίσως αναλάβεις ένα νέο δημιουργικό εγχείρημα ή απλώς καταφέρνεις να «βγάλεις» πιο εύκολα τη δουλειά και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις. Οι σχέσεις σου με συναδέλφους βελτιώνονται και θα έχεις τη δυνατότητα να οργανώσεις καλύτερα το καθημερινό σου πρόγραμμα, ώστε να καταφέρεις να αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα που σε ευχαριστούν. Επίσης, θα θελήσεις να ασχοληθείς περισσότερο με τη φυσική σου κατάσταση, με το σώμα και την υγεία σου.


πηγή:www.myastro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X