Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / ΕΤΕΑ: Βεβαιώσεις συντάξεων μέσω Διαδικτύου
Οι συνταξιούχοι του ΕΤΕΑ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης), των πρώην ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΠΟΚΑ και ΤΕΑΥΕΚ, μπορούν να εκτυπώνουν τις βεβαιώσεις των συντάξεών τους για ποσά που καταβλήθηκαν το 2012 μέσω Διαδικτύου από σήμερα. Αυτό αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωσή του το ΕΤΕΑ.Οι οδηγίες για τη διαδικασία που θα ακολουθείται περιγράφονται αναλυτικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.etea.gov.gr καθώς και στις διευθύνσεις των πρώην Ταμείων www.teady.gr και www.teait.gr. Για τους λοιπούς συνταξιούχους του ΕΤΕΑ, των πρώην Ταμείων ΤΕΑΠ-ΕΥΔΑΠ, ΤΕΑΠΕΤΕ, ΤΕΑΠΟΖΟ, ΤΕΑΕΙΓΕ, ΤΕΑΧ, ΤΕΑΥΝΤΠ, ΤΕΑΠ-ΕΡΤΤ, ΤΕΑΠ-ΟΤΕ, ΤΕΑΠ-ΕΛΤΑ, ΤΕΑΠ-ΕΤΒΑ, ΚΑΠ-ΔΕΗ και ΤΑΔΚΥ, οι βεβαιώσεις ήδη αποστέλλονται ταχυδρομικά, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Ιουνίου.ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

ΕΤΕΑ: Βεβαιώσεις συντάξεων μέσω Διαδικτύου

Οι συνταξιούχοι του ΕΤΕΑ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης), των πρώην ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΠΟΚΑ και ΤΕΑΥΕΚ, μπορούν να εκτυπώνουν τις βεβαιώσεις των συντάξεών τους για ποσά που καταβλήθηκαν το 2012 μέσω Διαδικτύου από σήμερα. Αυτό αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωσή του το ΕΤΕΑ.

Οι οδηγίες για τη διαδικασία που θα ακολουθείται περιγράφονται αναλυτικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.etea.gov.gr καθώς και στις διευθύνσεις των πρώην Ταμείων www.teady.gr και www.teait.gr. Για τους λοιπούς συνταξιούχους του ΕΤΕΑ, των πρώην Ταμείων ΤΕΑΠ-ΕΥΔΑΠ, ΤΕΑΠΕΤΕ, ΤΕΑΠΟΖΟ, ΤΕΑΕΙΓΕ, ΤΕΑΧ, ΤΕΑΥΝΤΠ, ΤΕΑΠ-ΕΡΤΤ, ΤΕΑΠ-ΟΤΕ, ΤΕΑΠ-ΕΛΤΑ, ΤΕΑΠ-ΕΤΒΑ, ΚΑΠ-ΔΕΗ και ΤΑΔΚΥ, οι βεβαιώσεις ήδη αποστέλλονται ταχυδρομικά, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X