Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Γάτα ο υποψήφιος!
Ένας διαφορετικός υποψήφιος αναμένεται να διεκδικήσει τη δημαρχία στην ανατολική πόλη του Mexico, Xalapa. Τον λένε Morris, είναι γάτος και υπόσχεται μια πόλη χωρίς ποντίκια! Να σημειωθεί ότι εδώ και λίγους μήνες οι πολίτες της συγκεκριμένης πόλης ταλαιπωρούνται από την επιδρομή ποντικιών και αρουραίων. H προεκλογική του εκστρατεία γίνεται μέσω Διαδικτύου. Μέχρι στιγμής έχουν δημιουργηθεί σελίδες σε Facebook και Twitter. Μάλιστα, η προσωπική σελίδα του Morris στο Facebook έχει περίπου 80.000 likes. "Mε τόσα ποντίκια που έχουν μαζευτεί, μόνο ένας γάτος μπορεί να βάλει τάξη. Για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο Morris υπόσχεται ό,τι και οι υπόλοιποι υποψήφιοι: παιχνίδι και ξεκούραση

Γάτα ο υποψήφιος!

Ένας διαφορετικός υποψήφιος αναμένεται να διεκδικήσει τη δημαρχία στην ανατολική πόλη του Mexico, Xalapa. Τον λένε Morris, είναι γάτος και υπόσχεται μια πόλη χωρίς ποντίκια! Να σημειωθεί ότι εδώ και λίγους μήνες οι πολίτες της συγκεκριμένης πόλης ταλαιπωρούνται από την επιδρομή ποντικιών και αρουραίων.

H προεκλογική του εκστρατεία γίνεται μέσω Διαδικτύου. Μέχρι στιγμής έχουν δημιουργηθεί σελίδες σε Facebook και Twitter. Μάλιστα, η προσωπική σελίδα του Morris στο Facebook έχει περίπου 80.000 likes.

«Mε τόσα ποντίκια που έχουν μαζευτεί, μόνο ένας γάτος μπορεί να βάλει τάξη. Για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου ο Morris υπόσχεται ό,τι και οι υπόλοιποι υποψήφιοι: παιχνίδι και ξεκούραση

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X