Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνεις με τη μάσκαρα
Για να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τη μάσκαρά σου, αλλά να μην βάζεις σε κίνδυνο τα μάτια σου, προσέξε τα παρακάτω συχνά λάθη1. Βάζεις πάρα πολλές στρώσεις Οι περισσότερες μάσκαρα χρειάζονται δυο στρώσεις. Όσο περισσότερο βάζεις το πιθανότερο είναι να στεγνώνει κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται οι αντιαισθητικοί κόμποι.2. Βάζεις και βγάζεις συνεχόμενα το βουρτσάκι στο μπουκάλι Ο επιπλέον αέρας που μπαίνει στο μπουκαλάι στεγνώνει γρηγορότερατα μάσκαρα και δημιουργούνται νιφάδες και μικρά κομμάτακια, τα οποία στην επόμενη εφαρμιγή θα μεταφερθούν στις βλεφαρίδες σου.3. Έχεις πάρα πολύ καιρό την ίδια μάσκαρα Αν δεν θυμάσαι πότε την αγόρασες, πέτα την! Τα μικρόβια που αναπτύσσονται μπορούν να προαλέσουν ερυθρότητα, φαγούρα, τσούξιμο η ακόμα χειρότερα μόλυνση.4. Δεν βάφεις τις ρίζες Οτάν οι ρίζες μένουν άβαφτες έχουν σαν αποτέλεσμα να φαίνονται οι βλεφαρίδες σου πιο κοντές απ ό,τι είναι!5. Ασκείς πίεση κατά την εφαρμογή Όταν πιέζεις πολύ τη μάσκαρα, είναι αναμενόμενο να μουτζουρώνεσια στο καπάκι του ματιού ή στο κάτω βλέφαρο. Διόρθωσε τη ζημιά με μια μπατονέτα εμποτισμένη με λίγο υγρό ντεμακιγιάζ!ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνεις με τη μάσκαρα

Για να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τη μάσκαρά σου, αλλά να μην βάζεις σε κίνδυνο τα μάτια σου, προσέξε τα παρακάτω συχνά λάθη…

1. Βάζεις πάρα πολλές στρώσεις

Οι περισσότερες μάσκαρα χρειάζονται δυο στρώσεις. Όσο περισσότερο βάζεις το πιθανότερο είναι να στεγνώνει κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται οι αντιαισθητικοί κόμποι.

2. Βάζεις και βγάζεις συνεχόμενα το βουρτσάκι στο μπουκάλι

Ο επιπλέον αέρας που μπαίνει στο μπουκαλάι στεγνώνει γρηγορότερατα μάσκαρα και δημιουργούνται νιφάδες και μικρά κομμάτακια, τα οποία στην επόμενη εφαρμιγή θα μεταφερθούν στις βλεφαρίδες σου.

3. Έχεις πάρα πολύ καιρό την ίδια μάσκαρα

Αν δεν θυμάσαι πότε την αγόρασες, πέτα την! Τα μικρόβια που αναπτύσσονται μπορούν να προαλέσουν ερυθρότητα, φαγούρα, τσούξιμο η ακόμα χειρότερα μόλυνση.

4. Δεν βάφεις τις ρίζες

Οτάν οι ρίζες μένουν άβαφτες έχουν σαν αποτέλεσμα να φαίνονται οι βλεφαρίδες σου πιο κοντές απ’ ό,τι είναι!

5. Ασκείς πίεση κατά την εφαρμογή

Όταν πιέζεις πολύ τη μάσκαρα, είναι αναμενόμενο να μουτζουρώνεσια στο καπάκι του ματιού ή στο κάτω βλέφαρο. Διόρθωσε τη ζημιά με μια μπατονέτα εμποτισμένη με λίγο υγρό ντεμακιγιάζ!

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X