Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κάθε ηλικία έχει δικαίωμα να χαμογελά!
Γράφει ο Βασίλειος Χατζηπορτοκάλης Οδοντίατρος Η προχωρημένη ηλικία βάζει πολλούς ηλικιωμένους σε κίνδυνο για μια σειρά από προβλήματα στοματικής υγείας, όπως: Τα σκούρα δόντια Προκαλείται, σε κάποιο βαθμό, από τις αλλαγές στην οδοντίνη (ο ιστός που κρύβεται πίσω από το σμάλτο των δοντιών) και από λεκέδες που προκαλούν τα τρόφιμα και τα ποτά. Ξηροστομία Ξηροστομία προκαλείται από μειωμένη ροή του σάλιου, το οποίο μπορεί να είναι αποτέλεσμα των θεραπειών κατά του καρκίνου που χρησιμοποιούν την ακτινοβολία στο κεφάλι και στο λαιμό, καθώς και ορισμένες ασθένειες, όπως το σύνδρομο Sjögren, και ανεπιθύμητες ενέργειες των φαρμάκων. Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

Κάθε ηλικία έχει δικαίωμα να χαμογελά!

Γράφει ο Βασίλειος Χατζηπορτοκάλης – Οδοντίατρος

Η προχωρημένη ηλικία βάζει πολλούς ηλικιωμένους σε κίνδυνο για μια σειρά από προβλήματα στοματικής υγείας, όπως:

Τα σκούρα δόντια

Προκαλείται, σε κάποιο βαθμό, από τις αλλαγές στην οδοντίνη (ο ιστός που κρύβεται πίσω από το σμάλτο των δοντιών) και από λεκέδες που προκαλούν τα τρόφιμα και τα ποτά.

Ξηροστομία

Ξηροστομία προκαλείται από μειωμένη ροή του σάλιου, το οποίο μπορεί να είναι αποτέλεσμα των θεραπειών κατά του καρκίνου που χρησιμοποιούν την ακτινοβολία στο κεφάλι και στο λαιμό, καθώς και ορισμένες ασθένειες, όπως το σύνδρομο Sjögren, και ανεπιθύμητες ενέργειες των φαρμάκων.

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X