Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 4/9-10/9
ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 4/9-10/9 thumbnail

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 4/9-10/9

Από τον Μάνο Μηκίδη, Αριθμολόγο-Μαθηματικό

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 4/9 – 10/9


Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.


Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :


1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3


Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις  ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.


 


ΑΡΙΘΜΟΣ 1


Η εβδομάδα σας προτρέπει  να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, και να επιλύσετε κάποιες εκκρεμότητες  καθώς θα έχετε την ευκαιρία  για κάτι τέτοιο.


Το διάστημα αυτό θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε το παιχνίδι με τους δικούς σας όρους ή αν το θέλετε να επιβάλλετε τους δικούς σας τρόπους.


Προσοχή όμως  μην φανείτε πιεστικοί – αυστηροί , γιατί τελικά θα βγείτε χαμένοι.


Οι συνθήκες που επικρατούν  τώρα, βοηθούν και επιταχύνουν τις διαδικασίες ώστε  να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε , όμως πρέπει να λάβετε και εσείς τις απαιτούμενες  πρωτοβουλίες.


Αναλογιστείτε  τι ακριβώς θέλετε και τι ψάχνετε γενικά σε αυτήν την φάση.Στα επαγγελματικά σας θα έχετε μηνύματα ειδήσεις και προσκλήσεις.


 


ΑΡΙΘΜΟΣ 2


Μήπως αυτήν την εβδομάδα θα συμμετέχετε σε  κάποια γιορτή – πάρτι – κάλεσμα;


Για παράδειγμα αυτό μπορεί να είναι μία γιορτή γενεθλίων, μία βάφτιση, ένα πάρτι σχετικά με μια προαγωγή- όπως και να είναι η ζωή σας φαίνεται ότι  ακολουθεί  ένα καινούργιο δρόμο από δω και πέρα.


Αυτό μπορεί να αφορά κάθε επίπεδο της ζωής σας -μία νέα καριέρα, μία νέα δουλειά, μία νέα σχέση αλλά αυτό το νέο μοντέλο πραγματικότητας δεν θα έρθει μόνο του. Πρέπει  και εσείς να δράσετε ανάλογα


Για όσους είστε χωρίς ερωτικό σύντροφο σε αυτήν την φάση μια  νέα γνωριμία θα είναι αποκλειστικά θέμα δική σας διαχείρισης. Ευκαιρίες θα  έχετε, θα  βρείτε το πρόσωπο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον, από εκεί και πέρα  φροντίστε να παίξετε εσείς σωστά το παιχνίδι.


Βγείτε ,διασκεδάστε χαρείτε!!


 


ΑΡΙΘΜΟΣ 3


Είναι καιρός να αναρωτηθείτε τι μπορείτε να κάνετε για να δώσετε μια βαθύτερη ικανοποίηση και χαρά στη ζωή σας πέρα από τις υλικές επιδιώξεις .


Τώρα ψάχνετε την  βαθύτερη σημασία στη ζωή και επικεντρώνετε την προσοχή σας στην προσωπική σας αλήθεια. Θέλετε να ξεφύγετε από τα τετριμένα και να ακολουθήσετε βαθύτερους, πιο πνευματικούς στόχους αυτή τη στιγμή.


Είστε πρόθυμοι να αφήσετε τα υλικά σας αγαθά υπέρ κάτι πιο ουσιαστικού. Είστε  στην αρχή ενός ταξιδιού της ανακάλυψης, ιδιαίτερα σε πνευματικό επίπεδο.


Κάποιοι από σας είστε αρκετά απογοητευμένοι και θέλετε να ξεφύγετε από όλα όσα έχετε δημιουργήσει μέχρι τώρα. Νιώθετε απογοήτευση στην αγάπη ή δυσαρέσκεια με τα υλικά αποκτήματα σας-ακίνητη περιουσία κλπ. Έχετε φτάσει σε σημείο  συναισθηματικής εξάντλησης.


 


ΑΡΙΘΜΟΣ 4


Ας αναζητήσετε  νέες ευκαιρίες και ας δώσουμε ενέργεια και δύναμη στα καινούργια ξεκινήματα.. Προσοχή όμως στα ανεδαφικά  όνειρα  και στο ''χάσιμο'' μέσα σε ένα δήθεν  ιδανικό σκηνικό..


Είναι μια μέρα που κρύβει μια.. επαναστατική διάθεση με  καινοτόμες  ιδέες που όμως δεν μπορούν εύκολα να βρούν αποδοχή.


Μια  αλλαγή  πρέπει να γίνει και υπάρχει  ανάγκη αυτονόμησης.


Οτιδήποτε δεν είναι βέβαιο κι σταθερό  αποκλείεται .. Θα έχετε  έναρξη δραστηριοτήτων όμως θέλει μέτρο κι προσοχή καθώς η νέα εικόνα απαιτεί φερεγγυότητα κι σιγουριά.


Σε συναισθηματικό επίπεδο , δεν ευνοείται η δέσμευση καθώς θα υπάρχει διάθεση  για  φλερτ και  ερωτικό παιχνίδι .


Εμπρός λοιπόν.. αλλά κινούμενοι σε σταθερό έδαφος..


 


ΑΡΙΘΜΟΣ 5


Οι αδέσμευτοι αυτού του αριθμού είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο  και όσοι από σας  είστε ήδη σε  σχέση, υπάρχει κάτι σχετικά με αυτή τη σχέση που θα επιλέξετε να αλλάξετε ή και να σταματήσετε. Μη διστάσετε να εκφράσετε την αλήθεια σας στον συντροφό σας. Αν κάτι στο δεσμό σας είναι δυσλειτουργικό ή ‘’κακό’’ για εσάς και θέλετε να το πείτε..απλά  κάντε το!! Αν το ταίρι σας δεν σας ακούσει, σας οδηγεί με αυτήν την συμπεριφορά  προς μια άλλη κατάσταση.  


Επαγγελματικά  σύντομα θα δοκιμάσετε μια διαφορετική στρατηγική στην εργασία σας ή μπορεί ακόμη και να επιλέξετε να εγκαταλείψετε τη δουλειά που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Εάν είστε αποφασισμένοι να μείνετε εκεί που είστε, ίσως έχετε κάποιες καλές ιδέες για νέες ‘’πολιτικές’’ ή διαδικασίες που θα μπορούσαν να κάνουν την επαγγελματική σας πραγματικότητα  ευκολότερη.


 


ΑΡΙΘΜΟΣ 6


Εάν είστε ελεύθεροι και διαθέσιμοι ερωτικά , ένας καινούργιο πρόσωπο, με το οποίο έχετε πολλά κοινά και είναι άτομο πολύ περιπετειώδες, μπορεί να είναι εμφανιστεί στον δρόμο σας. Εάν είστε δεσμευμένοι αλλά και …δυσαρεστημένοι, τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να εξετάζετε εάν η σχέση μπορεί να σωθεί και πόσο καιρό ακόμα θα δώσετε σε αυτό.


Και τα δύο μέρη πρέπει να είναι πρόθυμα να εργαστούν σε μια σχέση. Εάν ο σύντροφός σας δεν είναι, ίσως είναι καιρός να προχωρήσετε.


Στα επαγγελματικά σας  μια γυναίκα (πιθανόν με ανοιχτόχρωμα μαλλιά) θα σας φανεί πολύ χρήσιμη  στη δουλειά. Σημείο..αναγνώρισης  θα είναι η ηλικία της αφού μπορεί  να είναι λίγο μικρότερη από εσάς. Αν  περιμένετε  μια απόφαση για μια δουλειά για την οποία έχετε ήδη υποβάλει αίτηση, τα νέα είναι πολύ πιθανό να είναι καλά. Η εργασία σας γενικά  είναι επίσης πιθανό να είναι καλύτερη και πιο ευχάριστη από ό, τι θα ελπίζατε το επόμενο διάστημα.


 


ΑΡΙΘΜΟΣ 7


Η εβδομάδα τονίζει την ανάγκη να παίξετε, να ονειρευτείτε, να έχετε λίγη διασκέδαση μέσα στην καθημερινότητα σας. Μήπως τελευταία παίρνετε …πολύ σοβαρά τον εαυτό σας; Η  διάσημη μπαλαρίνα Margot Fonteyn είχε δηλώσει: "Το πιο σημαντικό πράγμα που έχω μάθει όλα αυτά τα χρόνια είναι η διαφορά ανάμεσα στο να παίρνω σοβαρά την δουλειά  και να παίρνω σοβαρά τον εαυτό μου, το πρώτο είναι επιτακτικό και το δεύτερο είναι καταστροφικό".


Μάθετε και σεις τη διαφορά αυτή μέσα στην καθημερινότητα σας.


Ένα νεότερο άτομο μπορεί να είναι μέρος των ερωτικών εξελίξεων της εβδομάδας για σας. Θυμηθείτε ότι ο έρωτας δεν γνωρίζει  ηλικία . Δώστε μια ευκαιρία και ρισκάρετε…


 


ΑΡΙΘΜΟΣ 8


Η εβδομάδα σας προτρέπει να γίνετε καλοί διαχειριστές: της ζωής σας, των ενέργειών σας και των συγκεκριμένων  οικονομικών πόρων που έχετε στη διάθεσή σας. Τονίζεται η παρουσία ενός  άνθρωπου τον οποίο μπορείτε να πιστέψετε και να εμπιστευτείτε απολύτως.


Επαγγελματικά  ένας έμπειρος, καλοστεκούμενος  άνδρας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στο περιβάλλον εργασίας σας (ακόμη και αν εργάζεστε σε περιβάλλον με γυναίκες.) Αυτός ο άνθρωπος είναι σοφός, δίκαιος, αλλά κάπως γρήγορος στις κρίσεις του και  μπορεί να γίνει ένας σταθερός υποστηρικτής σας, ακόμη και αν δεν τον έχετε συναντήσει μέχρι στιγμής.


Στα ερωτικά  προσπαθήστε να κάνετε ένα νέο ξεκίμηαν, αλλά μην προσποιείτε ότι είστε κάποιος που …δεν είστε. Αναζητάτε  άτομο  που θα σας αγαπήσει ακριβώς για αυτό είστε. Να είστε ειλικρινείς και όλα θα βρούν ..την θέση τους!!


Δώστε βάση σε αντρικό πρόσωπο στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ –ΠΑΡΘΕΝΟΥ – ΑΙΓΟΚΕΡΩ.


 


ΑΡΙΘΜΟΣ 9


Η εβδομάδα σας  ωθεί να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας,  σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας αφού σε αυτήν την φάση μπορείτε να χειριστείτε τη ισχύ που έχετε μέσα σας με μεγαλύτερη ευκολία, γιατί πλέον (μετά τα γεγονότα του Αύγουστου) είναι απτή και κατανοητή .


Το μόνο σίγουρο είναι πως θ' αντιμετωπίσετε μία κατάσταση που θα απαιτήσει λήψη αποφάσεων και δράση.


Το καλοκαίρι που σιγά σιγά αφήνετε πίσω σας ήταν έντονο και κουρασμένοι από την αναμονή ή την απραξία, θα αποφασίσετε  να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και θα κάνετε εκείνες τις πρώτες ενέργειες προκειμένου να κινηθείτε προς κάποιο στόχο.


Πετάτε από πάνω σας το δισταγμό και την αβεβαιότητα και χαράζετε  το μονοπάτι που -ενδεχομένως- θα σας οδηγήσει εκεί που θέλετε να φτάσετε.
Μάνος Μηκίδης


Αριθμολόγος- Μαθηματικός

 
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X