Αρχική / More / Δώρα / Οι νικητές του διαγωνισμού για ένα αντηλιακό Sun Screen Color Velvet SPF 30 από τη Frezyderm
Οι νικητές του διαγωνισμού για ένα αντηλιακό Sun Screen Color Velvet SPF 30 από τη Frezyderm thumbnail

Οι νικητές του διαγωνισμού για ένα αντηλιακό Sun Screen Color Velvet SPF 30 από τη Frezyderm

H Τροχαλιά Γεωργία είναι ιδωτική υπάλληλος, παντρεμένη και ανήκει στην ηλικιακή κατηργορία 35-50 χρονών. Έμαθε για το boro.gr μέσα από την αναζήτηση της στο internet και το επισκέπτεται περίπου τους τελευταίους 2 μήνες. Της αρέσει να διαβάζει, πέρα από τα Νέα της Ημέρας, τα θέματα μόδας, διατροφής, σχέσεων και ψυχολογίας.


 


 


Η Δώρα Πισπιρίγκου είναι 45 ετών, παντρεμένη, με δύο γιούς και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Λαμία όπου διαμένει. Διαβάζει φανατικά boro.gr και τις αρέσουν όλες οι στήλες μας. Προτιμά τα θέματα Διακόσμησης και της Επικαιρότητας.


 


 


Ο Ιωάννης Κούκος ανακάλυψε το site του boro.gr τυχαία σε μία περιήγηση στο διαδίκτυο πριν από περίπου δύο χρόνια και από τότε το επισκέπτεται τακτικά. Προτιμά να  διαβάζει θέματα ψυχολογίας. Ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 18-25, είναι απόφοιτος παιδαγωγικού τμήματος με μεταπτυχιακές σπουδές και δεν έχει οικογένεια.


 


Η Κατερινά Κουφοπούλου είναι 36 χρονών, έχει τελειώσει λογιστικά και αυτή τη στιγμή είναι άνεργη. Έμαθε για το boro.gr εντελώς τυχαία πριν ένα χρόνο και παρακολουθεί όλα τα θέματα.


 


 


Η Ελένη Γιαννοπούλου έμαθε για το boro.gr από την τηλεόραση. Το επισκέπτεται τους τελευταίους έξι μήνες και προτιμά να διαβάζει θέματα ψυχολογίας, υγείας και διατροφής . Ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-55, είναι ιδιωτική υπάλληλος και έχει ένα παιδί.Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X