Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ριάλιτι και ποπ σταρ εκτοπίζουν από τα εξώφυλλα το Χόλιγουντ
Λίγα χρόνια πριν, η μεγαλύτερη επιτυχία για έναν διευθυντή γυναικείου περιοδικού ήταν να έχει στο εξώφυλλό του κάποια μεγάλη σταρ του κινηματογράφου. Τώρα όμως, κι όσο το ενδιαφέρον του κοινού μετατοπίζεται προς τα τηλεοπτικά προϊόντα, είναι περισσότερο πιθανόν οι αναγνώστες να διαλέξουν ένα περιοδικό που στο εξώφυλλό του θα έχει μία τηλεοπτικό ηθοποιό, μία ριάλιτι σταρ ή μία τραγουδίστρια. "Πάνε οι μέρες που οι κινηματογραφικοί ηθοποιοί ήταν η κότα που γεννούσε τα χρυσά αβγά για τα περιοδικά

Ριάλιτι και ποπ σταρ εκτοπίζουν από τα εξώφυλλα το Χόλιγουντ

Λίγα χρόνια πριν, η μεγαλύτερη επιτυχία για έναν διευθυντή γυναικείου περιοδικού ήταν να έχει στο εξώφυλλό του κάποια μεγάλη σταρ του κινηματογράφου.

Τώρα όμως, κι όσο το ενδιαφέρον του κοινού μετατοπίζεται προς τα τηλεοπτικά προϊόντα, είναι περισσότερο πιθανόν οι αναγνώστες να διαλέξουν ένα περιοδικό που στο εξώφυλλό του θα έχει μία τηλεοπτικό ηθοποιό, μία ριάλιτι σταρ ή μία τραγουδίστρια.

«Πάνε οι μέρες που οι κινηματογραφικοί ηθοποιοί ήταν η κότα που γεννούσε τα χρυσά αβγά για τα περιοδικά

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X