Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικές συμβουλές για να σώσεις τη σχέση σου
Αστρολογικές συμβουλές για να σώσεις τη σχέση σου thumbnail

Αστρολογικές συμβουλές για να σώσεις τη σχέση σου

Μερικές φορές, οι διαφορές μεταξύ των Ζωδίων και των αδυναμιών του κάθε Ζωδίου μπορούν να αποβούν θανατηφόρες σε μια σχέση.


Μερικά πράγματα μπορεί να είναι ή να φαίνονται  φυσιολογικά για το ένα ζώδιο, αλλά εντελώς απαράδεκτα για το άλλο.


Η αστρολογία είναι εδώ για να σε εμποδίσει να κάνεις ένα λάθος ίσως και παράλληλα να σε βοηθήσει να σώσεις τη σχέση σου!


 


ΚΡΙΟΣ
Ένας Κριός έχει την ζωτική ανάγκη να είναι η κορυφαία προτεραιότητά σου! Αν χάσεις το πάθος σου για αυτόν και πιστέψει ότι δεν είσαι πλέον φυσικά γοητευμένος μαζί του, αυτό θα οδηγήσει σε μια αναπόφευκτη διάλυση, οπότε κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να επιστρέψει η φλόγα στη σχέση σας! Λόγω της έντονης αυτής ανάγκης, ένας Κριός για σένα, πρέπει να είναι ο πρώτος και ο καλύτερος σε όλα και βεβαίως δεν πρέπει να τον συγκρίνεις με κανένα από τους πρώην συντρόφους σου!


ΤΑΥΡΟΣ
Ένας Ταύρος, εκτιμά πραγματικά την ειλικρίνεια και τη συμπόνια, κάτι που τον χαρακτηρίζει ιδιαίτερα. Ακόμα κι αν κατά περιόδους οι απόψεις του μπορεί να είναι συντηρητικές, μερικές φορές δεν επιτρέπει πολλές αλλαγές ή ενθουσιασμούς!  Εκτιμά τη ζωή και νοιώθει την χαρά να κατανοεί τις ανάγκες των συντρόφων του, καλύτερα από πολλά άλλα ζώδια. Προκειμένου να σου δείξει την κατανόησή του, μην είσαι μυστικοπαθής, γιατί αναζητά απόλυτη ευθύτητα και ειλικρίνεια.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας Δίδυμος λέει πάντα ότι έχει στο μυαλό του και περιμένει το ίδιο κι από σένα. Εάν υπάρχει μια παρεξήγηση μεταξύ σας, εστίασε στην προσπάθειά σου για να εξηγήσεις τη θέση σου. Δώστε χώρο στον Δίδυμο για να αναπνεύσει, να μην είσαι κτητικός και να είσαι πρόθυμος να δεχτείς την αλλαγή, να προσαρμοστείς και να συμβιβαστείς με την περίεργη και ασταθή φύση του. Η μεγαλύτερη απειλή για μια σχέση με έναν Δίδυμο έγκειται στον περιορισμό της ελευθερίας του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν υπάρχει άλλο Ζώδιο τόσο ευαίσθητο στην επιθετικότητα και τον πόνο, όσο ένας Καρκίνος. Αυτά τα άτομα είναι συναισθηματικά, ευαίσθητα και βάζουν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, στην καρδιά τους!. Μπορούν να συγχωρήσουν εύκολα κάποια… ξεχασμένα γενέθλια, αλλά θα έχουν πρόβλημα να ασχοληθούν με φωνές, βία ή οποιαδήποτε κακοποίηση. Αυτές οι ψυχές χρειάζονται τρυφερότητα και αγάπη, αλλά πάνω από όλα πρέπει να αισθάνονται σταθερότητα και να βρίσκουν τον σύντροφο τους αξιόπιστο και λογικό.


ΛΕΩΝ
Κάθε Λέοντας χρειάζεται ένα… συνεργάτη, για να νοιώθει καλά με την εικόνα που θέλει να παρουσιάζει στον κόσμο. Δεν του αρέσει να ντρέπεται μπροστά στο κοινό του και θέλει να είναι με κάποιον που αποπνέει υποστήριξη, σεβασμό και ισχυρή θέληση! Το πιο αδύναμο σημείο του είναι η σεξουαλική του ζωή και ο σύντροφός του δεν πρέπει ποτέ   να χρησιμοποιήσει το σεξ ως μέσο ανταμοιβής ή τιμωρίας!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος δυσκολεύεται να δεχτεί την ακαταστασία του συντρόφου του, αφού του αρέσει να βλέπει τα πράγματα τακτοποιημένα. Ακόμα και αν δεν είναι ενθουσιασμένος από τη συμπεριφορά του συντρόφου του, θα αρκεστεί στη χαρά που νοιώθει μέσα στην οικογένειά του, γνωρίζοντας ότι αγαπιέται ακριβώς όπως είναι. Αφοσιωμένοι και ντροπαλοί οι Παρθένοι, δεν καταλαβαίνουν τις μεγάλες εκδηλώσεις αγάπης, πόσο μάλλον μια παράλογη ή ανεύθυνη συμπεριφορά. Επιδιώκουν την τελειότητα και ίσως είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν τελείως.


ΖΥΓΟΣ
Κανείς δεν καταλαβαίνει τις λεπτότητες των ανθρώπινων σχέσεων καλύτερα από έναν Ζυγό. Δεδομένου ότι η αρμονία, η ισορροπία και η δικαιοσύνη είναι μερικά από τα πράγματα που εκτιμούν ιδιαίτερα, οι Ζυγοί  έχουν μια αποστροφή στην τραχύτητα. Απέφυγε τα χοντρά αστεία μπροστά του και μην γίνεσαι ενοχλητικός. Το πιο σημαντικό πράγμα σε μια σχέση με έναν εκπρόσωπο αυτού του Ζωδίου είναι να διατηρήσεις τον άνευ όρων αμοιβαίο σεβασμό. Όταν έχει φύγει αυτό, δεν θα μείνει τίποτα  για να σώσει την σχέση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν πρέπει ποτέ να προδώσεις την εμπιστοσύνη ενός Σκορπιού. Ξέχωρα από κάποια μικροπταίσματα συμπεριφοράς, ο Σκορπιός συχνά αισθάνεται ότι έχει εξαπατηθεί και κατά κάποιο τρόπο …αναμένει να προδοθεί!  Εάν θες να διασφαλίσεις τη σχέση σου με έναν Σκορπιό, πρέπει να είστε άμεσος, ειλικρινής και να παραμείνεις αφοσιωμένος. Δείξ’ του ότι δεν έχουν τίποτα να φοβηθεί αν σου ανοίξει την καρδιά του και ότι είσαι αξιόπιστος και πάντα έτοιμος να τους πείσεις για την αφοσίωσή σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάθε Τοξότης αισθάνεται ότι η κτητικότητα και η ζήλια, αποτελούν απειλή για την ελευθερία του, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του. Πρέπει να δει ότι είσαι αρκετά έμπιστος, για να νοιώθει ελεύθερος και να μένει εν δράσει, αλλά και κοινωνικά αποδεκτός. Εάν αρχίσουν να αισθάνονται πιεσμένοι οι Τοξότες- ειδικά όταν τους ζητείται να αλλάξουν τις πεποιθήσεις τους – θα γίνουν αμέσως απόμακροι και θα αρχίσουν να αναπροσανατολίζουν το μέλλον τους σε μια κατεύθυνση, που δεν έχει καμία σχέση με σένα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν και οι Αιγόκεροι σπάνια δείχνουν τα συναισθήματά τους, μπορούν εύκολα να αντιδράσουν αρνητικά, ειδικά όταν πρόκειται για την αξιοπρέπειά τους. Θέλουν την ιδιωτική ζωή τους να παραμείνει ιδιωτική και χρειάζονται έναν σύντροφο που θα είναι  ένας θετικός κριτής για την επινοητικότητα, τη σταθερότητα και το σεβασμό τους. Κάθε Αιγόκερως χρειάζεται χρόνο για να επεξεργαστεί τα πράγματα πριν από τη λήψη απόφασης, οπότε μην βιάζεις τα πράγματα και να είσαι όσο είναι δυνατόν υπομονετικός.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένας Υδροχόος χρειάζεται πάντα χρόνο και ευκαιρίες για να έρχεται σε επαφή με τη φύση και τον κόσμο των ζώων. Θα θυμάται και θα το σημειώνει σχολαστικά, αν ο σύντροφός του δείχνει έλλειψη κατανόησης και συμπόνιας για οικολογικές και  ανθρωπιστικές λύσεις, με τις οποίες θα πρέπει να συμβαδίζει ο κόσμος! Οι εκπρόσωποι του Υδροχόου πρέπει να αισθάνονται αποδεκτοί και σαν να είναι τελικά ένα μέρος της …φυλής σου. Μην τους αποκλείσεις από τις δραστηριότητες, τους φίλους ή την οικογένειά τους, διότι αυτό θα τους οδηγήσει αναπόφευκτα σε ενέργειες που θα σε αποβάλουν εξ ολοκλήρου από τη ζωή τους.


ΙΧΘΕΙΣ
Οι εκπρόσωποι των Ιχθύων είναι πολύ γενναιόδωροι, δοτικοί και ευγενικοί, αλλά δεν τους αρέσει βέβαια όταν κάποιος τους εκμεταλλεύεται. Τα όριά τους είναι εύκολο να διασπαστούν και η ευαίσθητη ψυχή τους κλονίζεται στον πυρήνα της. Οι Ιχθείς θεωρούν εξαιρετικά σημαντικό να έχουν κοινές πεποιθήσεις και προσδοκίες με τον σύντροφό τους, ώστε η σχέση να μην χάνει το νόημά της στην διάρκεια της πορείας της.


 


πηγή:www.oroskopos.grComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X