Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μεταγραφή ο ΠΑΟΚ
Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αινεία Τζελάτι. Ο 31χρονος αθλητής αγωνίζεται ως διαγώνιος έχει ύψος 2.02 και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους 2013-2014.Μετά από 7 χρόνια ο Αινεία Τζελάτι επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο ο Αινεία Τζελάτι δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή που με επέλεξαν για να ενισχύσω την ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία». Αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους ο πρώην αθλητής του Άρη επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ο Αινεία Τζελάτι είχε να πει: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σοβαρό και οργανωμένο σωματείο. Αυτό φαίνεται και από την πολύ καλή παρουσία που είχε πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τερμάτισε στην 3η θέση και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Όπως επίσης και από τις κινήσεις που έχουν γίνει φέτος για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα έχει υψηλούς στόχους. Πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ έπαιξε και η παρουσία του κ. Στέλιου Καζάζη. Ο κ.Καζάζης είναι μια σπουδαία προσωπικότητα. Ήταν ένας πολύ μεγάλος αθλητής και είμαι σίγουρος ότι και σαν προπονητής είναι εξίσου καλός. Ένας αθλητής μπορεί να κερδίσει πολλά πράγματα από τον κ.Καζάζη. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στα Ευρωπαϊκά κύπελλα». Όσο για τους στόχους που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά ο έμπειρος διαγώνιος είχε να πει: «Σίγουρα οι στόχοι της ομάδας θα είναι υψηλοί. Ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα γιατί δεν ξέρουμε πως θα είναι οι άλλες ομάδες». Σε ερώτηση για το αν θα χρειαστεί χρόνος για να δέσει η ομάδα επειδή φέτος αποκτήθηκαν αρκετοί νέοι αθλητές ο 31χρονος διαγώνιος είχε να πει: «Νομίζω ότι δεν θα είναι τόσο δύσκολο να δέσουμε σαν ομάδα. Τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε μεταξύ μας και δεν θα έχουμε πρόβλημα προσαρμογής. Πιστεύω πως εάν δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία και δώσουμε το 100% τότε θα δέσουμε γρήγορα σαν ομάδα». Όσο για το ποιοι είναι οι προσωπικοί του στόχοι ο Αινεία Τζελάτι που έχει στεφθεί δύο φορές κυπελλούχος Ελλάδας με τον Ηρακλή το 2002 και το 2005 είπε χαρακτηριστικά: «Προσωπικά εύχομαι και θέλω να πάρω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ».Παράλληλα ο Αινεία Τζελάτι αναφέρθηκε και στο νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ Αλεξέι Μίλκοφ με τον οποίο έπαιξε αντίπαλος στο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που έγινε στα Σκόπια: «Ο Μίλκοφ είναι πολύ καλός αθλητής και πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα. Και τις τρεις ημέρες που έπαιξε στο τουρνουά ήταν εξαιρετικός». ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΝΕΙΑ ΤΖΕΛΑΤΙ Ημερομηνία γέννησης 15/5/19822.02μ -Διαγώνιος 2012-13: αρης 2011-12: ΑΡΗΣ 2011-10/11 ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 2010-11: ΑΡΗΣ 2009-10: ΑΡΗΣ 2008-09: ΑΡΗΣ 2007-08: ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ 2006-07: ΠΑΟΚ 2005-06: ΗΡΑΚΛΗΣ Κυπελλούχος 1999-00 ΗΡΑΚΛΗΣ Κυπελλούχος

Μεταγραφή ο ΠΑΟΚ

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αινεία Τζελάτι.

Ο 31χρονος αθλητής αγωνίζεται ως διαγώνιος έχει ύψος 2.02 και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους 2013-2014.Μετά από 7 χρόνια ο Αινεία Τζελάτι επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο ο Αινεία Τζελάτι δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή που με επέλεξαν για να ενισχύσω την ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία».

Αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους ο πρώην αθλητής του Άρη επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ο Αινεία Τζελάτι είχε να πει: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ σοβαρό και οργανωμένο σωματείο. Αυτό φαίνεται και από την πολύ καλή παρουσία που είχε πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τερμάτισε στην 3η θέση και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Όπως επίσης και από τις κινήσεις που έχουν γίνει φέτος για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα έχει υψηλούς στόχους. Πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ έπαιξε και η παρουσία του κ. Στέλιου Καζάζη. Ο κ.Καζάζης είναι μια σπουδαία προσωπικότητα. Ήταν ένας πολύ μεγάλος αθλητής και είμαι σίγουρος ότι και σαν προπονητής είναι εξίσου καλός. Ένας αθλητής μπορεί να κερδίσει πολλά πράγματα από τον κ.Καζάζη. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στα Ευρωπαϊκά κύπελλα».

Όσο για τους στόχους που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά ο έμπειρος διαγώνιος είχε να πει: «Σίγουρα οι στόχοι της ομάδας θα είναι υψηλοί. Ωστόσο δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα γιατί δεν ξέρουμε πως θα είναι οι άλλες ομάδες».

Σε ερώτηση για το αν θα χρειαστεί χρόνος για να δέσει η ομάδα επειδή φέτος αποκτήθηκαν αρκετοί νέοι αθλητές ο 31χρονος διαγώνιος είχε να πει: «Νομίζω ότι δεν θα είναι τόσο δύσκολο να δέσουμε σαν ομάδα. Τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε μεταξύ μας και δεν θα έχουμε πρόβλημα προσαρμογής. Πιστεύω πως εάν δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία και δώσουμε το 100% τότε θα δέσουμε γρήγορα σαν ομάδα».

Όσο για το ποιοι είναι οι προσωπικοί του στόχοι ο Αινεία Τζελάτι που έχει στεφθεί δύο φορές κυπελλούχος Ελλάδας με τον Ηρακλή το 2002 και το 2005 είπε χαρακτηριστικά: «Προσωπικά εύχομαι και θέλω να πάρω έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ».Παράλληλα ο Αινεία Τζελάτι αναφέρθηκε και στο νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ Αλεξέι Μίλκοφ με τον οποίο έπαιξε αντίπαλος στο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που έγινε στα Σκόπια: «Ο Μίλκοφ είναι πολύ καλός αθλητής και πιστεύω ότι θα βοηθήσει την ομάδα. Και τις τρεις ημέρες που έπαιξε στο τουρνουά ήταν εξαιρετικός».

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΝΕΙΑ ΤΖΕΛΑΤΙ

Ημερομηνία γέννησης 15/5/19822.02μ -Διαγώνιος

2012-13: αρης

2011-12: ΑΡΗΣ

2011-10/11 ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

2010-11: ΑΡΗΣ

2009-10: ΑΡΗΣ

2008-09: ΑΡΗΣ

2007-08: ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ

2006-07: ΠΑΟΚ

2005-06: ΗΡΑΚΛΗΣ Κυπελλούχος

1999-00 ΗΡΑΚΛΗΣ Κυπελλούχος

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X