Αρχική / Ειδικοί / Ψυχολόγοι / Γωγώ Ανδριανάκη
Γωγώ Ανδριανάκη thumbnail

Γωγώ Ανδριανάκη

Η Ανδριανάκη Γωγώ είναι απόφοιτη κοινωνικής εργασίας από το Ηράκλειο Κρήτης, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως κοινωνική λειτουργός από το 2013. Παράλληλα έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στην κλινική και κοινοτική ψυχολογία από το University of East London. Επίσης έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση της εγκληματολογικής ψυχολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Τώρα βρίσκεται στο δεύτερο έτος της μετεκπαίδευσής της στο Ινστιτούτο Σχεσιακής και Ομαδικής Ψυχοθεραπείας αναλαμβάνοντας ασθενείς με ένα ευρύ φάσμα ψυχικών δυσκολιών και διαταραχών.


Ως κοινωνικός λειτουργός έχει δουλέψει με παιδιά ηλικίας 8-10 ετών σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης. Επίσης έχει προσφέρει τις υπηρεσίες δημιουργώντας ομάδες υποστήριξης σε ηλικιωμένους στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης. Τέλος έχει εργασθεί στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης της σε Κλειστές Φυλακές Κράτησης.


Σήμερα εργάζεται ιδιωτικά.


Τήλ: 6943072669


Mail: gogo_andrianaki@yahoo.com


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X