Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης από το British Council
Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης από το British Council  thumbnail

Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης από το British Council

Το British Council Ελλάδας, σε συνεργασία με τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα, το Σύνδεσμο Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων και το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο φιλοξενεί για δεύτερη φορά τα Βραβεία Αποφοίτων Βρετανικής Εκπαίδευσης (Study UK Alumni Awards 2017-18) τα οποία τιμούν στην Ελλάδα τις εξαιρετικές επιτυχίες αποφοίτων ανώτατης εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου από όλο τον κόσμο.


Τα Βραβεία τιμούν και προβάλλουν τον αντίκτυπο και την αξία της βρετανικής ανώτατης εκπαίδευσης, αναδεικνύοντας το προφίλ και τη φήμη των αποφοίτων βρετανικής εκπαίδευσης, των πανεπιστημίων όπου σπούδασαν και του συνόλου της εκπαίδευσης του Ηνωμένου Βασιλείου.


Οι φιναλίστ και οι νικητές των Βραβείων έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το επαγγελματικό τους προφίλ διεθνώς, να διευρύνουν τα επαγγελματικά τους δίκτυα και να δώσουν ώθηση στην καριέρα τους. Οι νικητές των Βραβείων εξασφαλίζουν αυτόματα δικαίωμα συμμετοχής στα Regional Alumni Awards, μαζί με υποψήφιους από άλλες χώρες. Οι νικητές των Regional Alumni Awards θα ανακοινωθούν το Μάρτιο 2018 και προκρίνονται απευθείας ως υποψήφιοι για τα Global Alumni Awards. Οι τρεις νικητές των Global Alumni Awards θα ανακοινωθούν τον Απρίλιο 2018 και θα προσκληθούν στη Βρετανία για μία ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης.


Η υποβολή αιτήσεων έχει ξεκινήσει και λήγει τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου. Κερδίστε αναγνώριση για τις εξαιρετικές επιτυχίες σας και γίνετε κι εσείς ένας από τους νικητές των Βραβείων στην Ελλάδα και παγκοσμίως. Κάνετε αίτηση σήμερα!


Περισσότερες λεπτομέρειες για τα Alumni Awards 2017 θα βρείτε εδώ


Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε:
Πόπη Φασιανού, 2310 378 307, popi.fasianou@britishcouncil.gr


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X