Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Γιατί ματαιώθηκε η επίσκεψη Παπούλια στις Σέρρες
Τη ματαίωση της επίσκεψης του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια στις Σέρρες, στις 28 και 29 Ιουνίου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, μετά από σχετική ενημέρωση που είχε από το Προεδρικό Μέγαρο. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σερρών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που επρόκειτο να έρθει στις Σέρρες, με την ευκαιρία των επετειακών εκδηλώσεων για την 100η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης, θα εκπροσωπήσει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, την Ελλάδα, στην τελετή ένταξης της Κροατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γιατί ματαιώθηκε η επίσκεψη Παπούλια στις Σέρρες

Τη ματαίωση της επίσκεψης του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια στις Σέρρες, στις 28 και 29 Ιουνίου, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, μετά από σχετική ενημέρωση που είχε από το Προεδρικό Μέγαρο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Σερρών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που επρόκειτο να έρθει στις Σέρρες, με την ευκαιρία των επετειακών εκδηλώσεων για την 100η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης, θα εκπροσωπήσει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, την Ελλάδα, στην τελετή ένταξης της Κροατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X