Στο νοσοκομείο όπου πέθανε ο πατέρας της

Από ένα νοσοκομείο κοντά στο σπίτι της όπου επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της, η Paris Jackson μεταφέθηκε το Σάββατο το απόγευμα με απόλυτη μυστικότητα στο UCLA, ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία του Λος Άντζελες, εκεί που ο πατέρας της Michael Jackson διακομίστηκε και διεγνώσθη ο θάνατός του.

Λέγεται ότι η 15χρονη επιχείρησε να κόψει τις φλέβες της ενώ παράλληλα κατάπιε περισσότερα από 20 παυσίπονα, ενώ αυτή είναι η δεύτερη φορά που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει σύμφωνα με μαρτυρίες από το στενό περιβάλλον της. Ο φωτογραφικός φακός “συνέλαβε” κάποιους άνδρες να μεταφέρουν την Paris σε αναπηρικό καροτσάκι και να εισέρχονται του νοσοκομείου.

Την Πέμπτη ειδικός ερευνητής διατάχθηκε να συντάξει αναφορά σχετικά με την υγεία, τις συνθήκες διαβίωσης και την εκπαίδευση της μοναχοκόρης του αείμνηστου βασιλιά της pop, ενώ παράλληλα έχει την υποχρέψωση να διατυπώσει προτάσεις για το μέλλον της Paris. Λέγεται ότι το κορίτσι υπέφερε από οξεία μελαγχολία και κατάθλιψη, ενώ την κατέβαλε το στρες από την επερχόμενη εκδίκαση της αγωγής της οικογένειάς της κατά της διοργανώτριας αρχής των συναυλιών του πατέρα της. Σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου, η μικρή απαλλάχθηκε από την υποχρεώση να εμφανιστεί ως μάρτυρας στο δικαστήριο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας.

ΠΗΓΗ: NEW YORK DAILY NEWS

Σχετικά άρθρα