Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στην Σίφνο την Τετάρτη ο Π. Καμμένος
Τη Σίφνο θα επισκεφθεί την Τετάρτη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να παραστεί στις διήμερες εκδηλώσεις του ετήσιου εορτασμού της Παναγιάς Χρυσοπηγής, πολιούχου Σίφνου.Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Καμμένος, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον βουλευτή Επικρατείας αρμόδιο κοινοβουλευτικά για τα νησιά των Κυκλάδων, Τέρενς Κουίκ, θα έχει συναντήσεις και με εκπροσώπους των τοπικών αυτοδιοικητικών και παραγωγικών φορέων.Στο μεταξύ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ανακοίνωσή τους διαψεύδουν συνάντηση του κ. Καμμένου με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή."Σενάρια τα οποία εμπλέκουν τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο να έχει συναντηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

Στην Σίφνο την Τετάρτη ο Π. Καμμένος

Τη Σίφνο θα επισκεφθεί την Τετάρτη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να παραστεί στις διήμερες εκδηλώσεις του ετήσιου εορτασμού της Παναγιάς Χρυσοπηγής, πολιούχου Σίφνου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Καμμένος, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον βουλευτή Επικρατείας αρμόδιο κοινοβουλευτικά για τα νησιά των Κυκλάδων, Τέρενς Κουίκ, θα έχει συναντήσεις και με εκπροσώπους των τοπικών αυτοδιοικητικών και παραγωγικών φορέων.

Στο μεταξύ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ανακοίνωσή τους διαψεύδουν συνάντηση του κ. Καμμένου με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

"Σενάρια τα οποία εμπλέκουν τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο να έχει συναντηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X