Αρχική / Διατροφή / Άσκηση / Πες «αντίο» στην κοιλίτσα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Πες "αντίο" στην κοιλίτσα! (ΒΙΝΤΕΟ) thumbnail

Πες "αντίο" στην κοιλίτσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως οι περισσότερες γυναίκες, ίσως κι εσύ να ανήκεις στην κατηγορία εκείνων που δεν είναι ιδιαίτερα περήφανη για την κοιλίτσα της που μπορεί να πετάει λίγο περισσότερο από το κανονικό.


Κι όμως έρευνες απέδειξαν ότι υπάρχει λύση και για αυτό το πρόβλημα, που μπορεί να σε προβληματίζει ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι, όταν έρχεται η ώρα να φορέσεις το μαγιο σου στην παραλία.


Κανονικά, δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί καθόλου και να αγαπάς το σώμα σου. Εάν πάλι, σε "τρώει" και θέλεις να προσπαθήσεις να τη χάσεις σου αποκαλύπτουμε ποιο είναι το αποτελεσματικότερο είδος άσκησης για αυτόν τον σκοπό.
Σημειώνεται, πάντως, ότι το συσσωρευμενο λίπος στην περιοχή της κοιλιάς δεν είναι ό, τι πιο υγιεινό και σε αυτό συμφωνούν οι επιστήμονες, οι οποίοι τονίζουν ότι σε αυτή την περίπτωση ελλοχεύουν πολλοί και σοβαροί κίνδυνοι για την υγεία σου, με πιο σοβαρή την εκδήλωση καρδιοπάθειεας.


Σε σχετική έρευνα, λοιπόν, που έγινε αποκαλύφθηκε ότι όσες ακολουθούν ένα διαλειμματικό πρόγραμμα γυμναστικής, με αερόβια και ενδυνάμωση, χάνουν όχι μόνο το λίπος στην κοιλιά, αλλά και πολλούς πόντους στην περιφέρεια.


Επίσης, στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις ασκήσεις με βαράκια για να δυναμώσεις τους κοιλιακούς σου.Δ.Μ.


Με πληροφορίες από το www.womenshealthmag.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X