Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Με τιμές ήρωα υποδέχθηκαν στο σκύλο χωρίς πρόσωπο
Κόσμος στους δρόμους, αυτοκινητοπομπή και φιλαρμονική ορχήστρα υποδέχθηκαν μετά την ανάρρωσή της τη σκύλα Καμπάνγκ που έσωσε δύο κορίτσια από διερχόμενη μοτοσικλέτα στην πόλη Ζαμποάνγκα των Φιλιππίνων και κατέληξε στο νοσοκομείο με παραμορφωμένο πρόσωπο. Η δύο ετών, ημίαιμη Καμπάνγκ είχε χάσει το μισό της πρόσωπο και μεταφέρθηκε σε κλινική μικρών ζώων του Πανεπιστημίου Ντέιβις της Καλιφόρνια προκειμένου να υποβληθεί σε επεμβάσεις αποκατάστασης. Σήμερα, η Καμπάνγκ επέστρεψε σπίτι πάνω στην καρότσα ενός ημιφορτηγού του ιδιοκτήτη του Ρούντι Μπάνγκαλ συνοδευόμενη από αυτοκινητοπομπή και κατοίκους της πόλης που είχαν στολίσει με κίτρινα μπαλόνια το δημαρχείο της Ζαμποάνγκα. Η Καμπάνγκ που αποκαλείται το "Καμάρι της Πόλης

Με τιμές ήρωα υποδέχθηκαν στο σκύλο χωρίς πρόσωπο

Κόσμος στους δρόμους, αυτοκινητοπομπή και φιλαρμονική ορχήστρα υποδέχθηκαν μετά την ανάρρωσή της τη σκύλα Καμπάνγκ που έσωσε δύο κορίτσια από διερχόμενη μοτοσικλέτα στην πόλη Ζαμποάνγκα των Φιλιππίνων και κατέληξε στο νοσοκομείο με παραμορφωμένο πρόσωπο.

Η δύο ετών, ημίαιμη Καμπάνγκ είχε χάσει το μισό της πρόσωπο και μεταφέρθηκε σε κλινική μικρών ζώων του Πανεπιστημίου Ντέιβις της Καλιφόρνια προκειμένου να υποβληθεί σε επεμβάσεις αποκατάστασης.

Σήμερα, η Καμπάνγκ επέστρεψε σπίτι πάνω στην καρότσα ενός ημιφορτηγού του ιδιοκτήτη του Ρούντι Μπάνγκαλ συνοδευόμενη από αυτοκινητοπομπή και κατοίκους της πόλης που είχαν στολίσει με κίτρινα μπαλόνια το δημαρχείο της Ζαμποάνγκα.

Η Καμπάνγκ που αποκαλείται το «Καμάρι της Πόλης

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X