Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 11/9 – 17/9
ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  11/9 – 17/9 thumbnail

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 11/9 – 17/9

Από τον Μάνο Μηκίδη Αριθμολόγο – Μαθηματικό 


Για να δείτε πως θα είναι η εβδομάδα για εσάς, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :
1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3
Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις  ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.

AΡΙΘΜΟΣ 1
Η εβδομάδα σας προσκαλεί να δοκιμάσετε  τις δυνάμεις σας αφού σε αυτήν την φάση μπορείτε να χειριστείτε τη ισχύ που έχετε μέσα σας με μεγαλύτερη ευκολία, γιατί πλέον (μετά τα γεγονότα του Αύγουστου) είναι απτή και κατανοητή .
Το μόνο σίγουρο είναι πως θ' αντιμετωπίσετε μία κατάσταση που θα απαιτήσει λήψη αποφάσεων και δράση.
Το καλοκαίρι που σιγά σιγά αφήνουμε πίσω μας ήταν έντονο και μετά από μια περίοδο αναμονής ή και απραξίας, θα αποφασίσετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και θα κάνετε εκείνες τις πρώτες ενέργειες προκειμένου να κινηθείτε προς κάποιο στόχο που επιθυμείτε να επιτύχετε.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2
Την εβδομάδα αυτήν θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε το παιχνίδι με τους δικούς σας όρους ή αν το θέλετε να επιβάλλετε τους δικούς σας τρόπους και να δώσετε την αναγκαία προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή..
Προσοχή όμως  μην φανείτε πιεστικοί – αυστηροί με τον σύντροφο σας, γιατί τελικά θα βγείτε χαμένοι.
Οι συνθήκες που επικρατούν  τώρα, βοηθούν και επιταχύνουν τις διαδικασίες ώστε  να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε , όμως πρέπει να λάβετε και εσείς τις απαιτούμενες  πρωτοβουλίες.
Αναλογιστείτε  τι ακριβώς θέλετε και τι ψάχνετε στα ερωτικά σας.
Ένα αντρικό πρόσωπο στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ – ΛΕΟΝΤΑ – ΤΟΞΟΤΗ παίζει σημαντικό ρόλο την περίοδο αυτήν.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3
Μήπως αυτήν την εβδομάδα θα συμμετέχετε σε  κάποιου είδους τελετή εορτασμού;
Για παράδειγμα αυτό μπορεί να είναι μία γιορτή γενεθλίων, μία βάφτιση, ένα πάρτι σχετικά με μια προαγωγή όπως και να είναι η ζωή σας φαίνεται ότι  ακολουθεί  ένα καινούργιο δρόμο από δω και πέρα.
 Αυτό περιλαμβάνει κάθε επίπεδο της ζωής σας -μία νέα καριέρα, μία νέα δουλειά, μία νέα σχέση αλλά αυτό το νέο μοντέλο πραγματικότητας δεν θα έρθει μόνο του.
Για όσους είστε χωρίς ερωτικό σύντροφο σε αυτήν την φάση μια  νέα γνωριμία θα είναι αποκλειστικά θέμα δική σας διαχείρισης. Ευκαιρίες θα  έχετε, θα  βρείτε το πρόσωπο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον, από εκεί και πέρα  φροντίστε να παίξετε εσείς σωστά το παιχνίδι.

ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Την εβδομάδα αυτήν επιτρέψτε στην παιδική πλευρά του εαυτού σας να εμφανιστεί.Το επόμενο διάστημα θα έχετε πολλά  αναζωογονητικά και ενθαρρυντικά σημάδια σχετικά με την καλή εξέλιξη των θεμάτων σας.
Κάποιο άτομο – πιθανότατα κάποιος που είναι νεότερος από εσάς, έρχεται για να σας φέρει ένα μήνυμα .
Έχετε ανάγκη από παιχνίδι έχετε ανάγκη  να ονειρευτείτε, να έχετε λίγη διασκέδαση γιατί το τελευταίο διάστημα  παίρνατε πολύ σοβαρά τον εαυτό σας.
Η  διάσημη μπαλαρίνα Margot Fonteyn είπε: "Το σημαντικό πράγμα που έχω μάθει με την πάροδο των ετών είναι η διαφορά ανάμεσα στο να παίρνω σοβαρά την δουλειά μου και να παίρνω σοβαρά τον εαυτό μου, το πρώτο είναι επιτακτικό και το δεύτερο είναι καταστροφικό". Γνωρίστε και εσείς αυτή τη διαφορά.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5
Η εβδομάδα έχει θετική δόνηση σε ότι αφορά τον έρωτα, την ευτυχία και την αγάπη.
Το ‘’σύνθημα’’ αυτής της φάσης είναι : Νέα αρχή σε άλλους τομείς της ζωής σας.
Τα πράγματα δείχνουν να πάνε πολύ καλά  σε γενικές γραμμές, οι άνθρωποι θα σας αντιμετωπίζουν με καλή θέληση, περισσότερο από συνήθως . Θα πρέπει να αισθάνεστε καλά για τη ζωή γενικά. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε νέες φιλίες.
 Μια νέα, καλή δουλειά έρχεται στον δρόμο σας. Εάν είστε  μισθωτοί, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τόσο εσείς ( όσο και η δουλειά σας )θα αναγνωριστείτε – και θα πρέπει να δείτε τα σημάδια αυτής της αναγνώρισης σύντομα. Εάν είστε άνεργος (ή ψάχνετε για μια νέα θέση εργασίας) τότε θα πρέπει να συνεχίσετε να αναζητάτε νέες ευκαιρίες. Είναι εκεί έξω – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην εγκαταλείψετε.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6
Η εβδομάδα σας προτρέπει σε συμπόνια, αγάπη και ανησυχία για τον εαυτό μας και τον συνάνθρωπό μας. Ένα πρόσωπο, στην περίπτωση αυτή μια γυναίκα, πιθανά στο ζώδιο ΚΑΡΚΙΝΟΥ – ΣΚΟΡΠΙΟΥ – ΙΧΘΥ θα παίξει ρόλο στη ζωή σας.
Η γυναικεία ενέργεια είναι σταθερά στο πλευρό σας,  οι γυναίκες  τώρα σας υποστηρίζουν πάρα πολύ και  σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας με αγάπη και συμπόνια. Δεν έχει σημασία τι προβλήματα αντιμετωπίζετε, υπάρχουν πράγματα μέσα σας που αξίζουν την αγάπη και το σεβασμό.
Βάλτε θετική ενέργεια και αποδοχή στην εργασία σας  και αυτό είναι δυνατό ακόμη και αν εργαζόσαστε σε ένα περιβάλλον στείρο ή και μοναχικό. Τα πράγματα είναι πιθανώς καλύτερα στον  εργασιακό σας χώρο  από ό, τι συνειδητοποιείτε. Σκεφθείτε  θετικά. .

ΑΡΙΘΜΟΣ 7
Την εβδομάδα αυτήν οι ελεύθεροι έχετε αρκετές πιθανότητες για  μια νέα  σχέση αμοιβαίου έρωτα. Αν μόλις ξεκινήσατε να βγαίνετε με κάποιον, θα υπάρξει ισχυρό και βαθύ δέσιμο.
Η εβδομάδα αυτή σας προτρέπει να ακολουθήσετε την καρδιά σας, έτσι αν έχετε κρυφά αισθήματα για κάποιον τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να του το πείτε.
Στη σχέση σας θα επικρατεί αμοιβαία αγάπη, πάθος και αλληλοκατανόηση. Και οι δυο θα είστε πρόθυμοι να δώσετε και να συμβιβαστείτε, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα το ταίρι σας να σας κάνει πρόταση γάμου, αρραβώνα, ή πρόσκληση για βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης.
Βγείτε ,διασκεδάστε, χαρείτε και δείτε κόσμο και φίλους με τους οποίους έχετε χαθεί.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8
Είναι καιρός να βασιστείτε στη διαίσθησή σας και στην εσωτερική σας γνώση, αντί στο συνειδητό μυαλό ή τη διάνοιά σας. Δώστε προσοχή στα όνειρά σας. Νοήμονες συμπτώσεις είναι πιθανόν να συμβούν  τώρα. Οσοι από τους άντρες με αυτό τον αριθμό έχετε στοερωτικό σας στόχαστρο μια ελκτική γυναίκα ίσως τα βρείτε λίγο..σκούρα
Εργασιακά είναι πιθανό ότι μια ευχάριστη έκπληξη έρχεται σύντομα στο δρόμο σας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ακόμη μια νέα ευκαιρία εργασίας. Μπορείτε να βρείτε μερικούς νέους τρόπους ή διαδικασίες που κάνουν την εργασία σας απλούστερη και λιγότερο αγχωτική. Αγνοήστε τα κουτσομπολιά στο χώρο εργασίας και βεβαίως μην εμπλακείτε σε αυτά.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9
Θα χρειαστεί να προστατεύσετε τον εαυτό σας από ένα αίσθημα ανησυχίας. Εάν αισθάνεστε ανήσυχοι, εξετάστε αν τα πράγματα είναι στον δικό σας έλεγχο-διαχείριση (και έτσι θα μπορούσατε να  μειώσετε το στρες) ή εάν άλλα πράγματα ή άνθρωποι στη ζωή σας συμβάλλουν σε αυτό το άγχος.
 Εάν ισχύει το τελευταίο, εστιάστε σε αυτό, και δείτε εάν κάτι μπορεί να αλλάξει σε σχέση με αυτούς για να καταστεί (όλο το πακέτο της ζωής σας) πιο λειτουργικό για σας. Προσπαθήστε να πάρετε  ικανοποίηση και  χαρά στα συνηθισμένα πράγματα. Εκεί βρίσκεται η ομορφιά.
Το να ανησυχείτε για την δουλειά σας δεν πρόκειται να βοηθήσει τα πράγματα. Εστιάστε σε αυτό που μπορείτε να ελέγξετε και προσπαθήστε να αφήσετε το άγχος σας .
Αν ψάχνετε για δουλειά, σκεφτείτε θετικά και μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια στην αναζήτησή σας αυτή. Κάντε αιτήσεις μιλήστε με κόσμο  που ξέρετε ο επόμενος που θα μιλήσετε μπορεί να είναι αυτός που θα σας ανοίξει  έναν νέο ‘’δρόμο’’ που είναι ο  ιδανικός για εσάς.


Μάνος Μηκίδης


Αριθμολόγος- Μαθηματικός


e-mail.:man.mikidis@gmail.com
 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X