Αρχική / More / Celebrity news / Ο Τυφώνας Ίρμα ισοπέδωσε το νησί του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον
Ο Τυφώνας Ίρμα ισοπέδωσε το νησί του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον thumbnail

Ο Τυφώνας Ίρμα ισοπέδωσε το νησί του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον

Το πέρασμα του τυφώνα Ίρμα από τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους άφησε πίσω του εικόνες καταστροφής. Ο "ατρόμητος" δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον ήταν ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που επλήγησαν από την Ίρμα, ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε να εγκαταλείψει το ιδιωτικό του νησί, όπως συμβούλευαν οι αρμόδιες υπηρεσίες.


Ο ιδρυτής της Virgin παρέμεινε στο Νέκερ, μαζί με τους εργαζόμενούς τους. Κλείστηκαν στο υπόγειο κελάρι της υπερπολυτελούς βίλας του και έμειναν εκεί μέχρι να περάσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, και ιδιαίτερα οι άνεμοι.
Ο δισεκατομμυριούχος, μέσω των κοινωνικών του δικτύων, ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν τις μεγάλες ζημιές που άφησε η Ίρμα στο πέρασμά της.
Τα κτήρια στο Νέκερ, όπως φαίνεται και από το βίντεο που ανέβασε, έχουν καταστραφεί εντελώς. Το ίδιο και τα δέντρα, οι φοίνικες, που έχουν ξεριζωθεί ή σπάσει.


Όπως γράφει στο μπλογκ του ο μεγιστάνας:
Tα περισσότερα από τα κτήρια και η χλωρίδα του Νέκερ έχουν καταστραφεί εντελώς ή έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Καταλάβαμε την πλήρη ισχύ του πιο δυνατού τυφώνα στον Ατλαντικό Ωκεανό. Αλλά είμαστε πολύ τυχεροί που είχαμε χτίσει ένα πολύ ανθεκτικό κελάρι στο κυρίως σπίτι του Νέκερ και όλες οι ομάδες μας που έμειναν στο νησί είναι καλά και ασφαλής.
Εικόνες που ανέβασε ο ίδιος στο Τwitter:
Πηγή: cnn.gr


Φωτογραφίες: Twitter/ richardbranson

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X