Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι Ταλιμπάν κατηγορούνται ότι αποκεφάλισαν δύο ανήλικα παιδιά
Οι Αφγανικές αρχές κατηγόρησαν τους Ταλιμπάν ότι αποκεφάλισαν δύο αγόρια, ηλικίας 10 και 16 ετών, με την πρόφαση ότι ήσαν κατάσκοποι, όμως η ηγεσία του ανταρτικού κινήματος αρνείται πως έχει πραγματοποιηθεί η εκτέλεση.Τα δύο παιδιά εκτελέσθηκαν χθες στην επαρχία Κανταχάρ, στα νότια, αφού είχαν μαζέψει τα υπολείμματα από τα φαγητά ενός αστυνομικού τμήματος στην ίδια επαρχία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του σώματος. "Τα παιδιά συνήθιζαν να έρχονται έως το οδόφραγμα του ελέγχου για να μαζέψουν τροφή και άλλα αντικείμενα που πετούσαν οι αστυνομικοί. Οι Ταλιμπάν θεώρησαν πως ήσαν κατάσκοποι, τα έπιασαν και τα αποκεφάλισαν

Οι Ταλιμπάν κατηγορούνται ότι αποκεφάλισαν δύο ανήλικα παιδιά

Οι Αφγανικές αρχές κατηγόρησαν τους Ταλιμπάν ότι αποκεφάλισαν δύο αγόρια, ηλικίας 10 και 16 ετών, με την πρόφαση ότι ήσαν κατάσκοποι, όμως η ηγεσία του ανταρτικού κινήματος αρνείται πως έχει πραγματοποιηθεί η εκτέλεση.

Τα δύο παιδιά εκτελέσθηκαν χθες στην επαρχία Κανταχάρ, στα νότια, αφού είχαν μαζέψει τα υπολείμματα από τα φαγητά ενός αστυνομικού τμήματος στην ίδια επαρχία, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του σώματος.

"Τα παιδιά συνήθιζαν να έρχονται έως το οδόφραγμα του ελέγχου για να μαζέψουν τροφή και άλλα αντικείμενα που πετούσαν οι αστυνομικοί. Οι Ταλιμπάν θεώρησαν πως ήσαν κατάσκοποι, τα έπιασαν και τα αποκεφάλισαν

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X