Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τουλάχιστον 24 νεκροί στη Μοσούλη
Τουλάχιστον 24 άνθρωποι, στην πλειονότητα τους αστυνομικοί και στρατιώτες, έχασαν τη ζωή τους από επίθεση που πραγματοποιήθηκε κατά του αρχηγείου της αστυνομίας της ιρακινής πόλης της Μοσούλης με πέντε παγιδευμένα με εκρηκτικά αυτοκίνητα, που κάποια οδηγούσαν βομβιστές αυτοκτονίας, και ρουκέτες. Το Ιράκ βιώνει το τελευταίο διάστημα μία έξαρση της βίας, που οι αρχές την αποδίδουν στην Αλ Κάιντα, που στρατολογεί στελέχη από την σουνιτική κοινότητα της χώρας. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τουλάχιστον 24 νεκροί στη Μοσούλη

Τουλάχιστον 24 άνθρωποι, στην πλειονότητα τους αστυνομικοί και στρατιώτες, έχασαν τη ζωή τους από επίθεση που πραγματοποιήθηκε κατά του αρχηγείου της αστυνομίας της ιρακινής πόλης της Μοσούλης με πέντε παγιδευμένα με εκρηκτικά αυτοκίνητα, που κάποια οδηγούσαν βομβιστές αυτοκτονίας, και ρουκέτες.

Το Ιράκ βιώνει το τελευταίο διάστημα μία έξαρση της βίας, που οι αρχές την αποδίδουν στην Αλ Κάιντα, που στρατολογεί στελέχη από την σουνιτική κοινότητα της χώρας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X