Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Λάρισα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που εξαπατούσε ηλικιωμένους
Εγκληματική ομάδα, με "ειδικότητα" στις κλοπές και στις απάτες σε βάρος ηλικιωμένων, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας. Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκαν τρία μέλη της, ημεδαποί, ηλικίας 28, 40 και 22 ετών,ενώ συνελήφθη και ένας 40χρονος. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- για σύσταση και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απάτη, απόπειρα απάτης και κλοπή κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση.Μέχρις στιγμής εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις απάτης και κλοπής σε βάρος ηλικιωμένων, από τις οποίες τα μέλη της εγκληματικής ομάδας με το πρόσχημα της διευθέτησης οφειλών συγγενικών προσώπων των θυμάτων, κατηγορούνται ότι απέσπασαν 3.540 ευρώ. οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να ταυτοποιηθούν τυχόν άγνωστα μέλη της εγκληματικής ομάδας, αλλά και να διαπιστωθεί τυχόν συμμετοχή τους σε άλλα, παρόμοια, αδικήματα.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάρισα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Εγκληματική ομάδα, με «ειδικότητα» στις κλοπές και στις απάτες σε βάρος ηλικιωμένων, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας. Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκαν τρία μέλη της, ημεδαποί, ηλικίας 28, 40 και 22 ετών,ενώ συνελήφθη και ένας 40χρονος. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- για σύσταση και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απάτη, απόπειρα απάτης και κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Μέχρις στιγμής εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις απάτης και κλοπής σε βάρος ηλικιωμένων, από τις οποίες τα μέλη της εγκληματικής ομάδας με το πρόσχημα της διευθέτησης οφειλών συγγενικών προσώπων των θυμάτων, κατηγορούνται ότι απέσπασαν 3.540 ευρώ. οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να ταυτοποιηθούν τυχόν άγνωστα μέλη της εγκληματικής ομάδας, αλλά και να διαπιστωθεί τυχόν συμμετοχή τους σε άλλα, παρόμοια, αδικήματα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X