Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 14/09
Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 14/09 thumbnail

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 14/09

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα φρόντισε να μην κάνεις καμία υπερβολή και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Άρχισε να εξωτερικεύεσαι και να βγάζεις αυτό που νιώθεις. Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα προς όφελός σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες που πρέπει να ξεκινήσεις να τις υλοποιείς.


ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει σήμερα να δείξεις ευελιξία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αρκεί να μην παρασυρθείς και κάνεις βιαστικές κινήσεις. Η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη. Έχεις όλα τα εφόδια στα χέρια σου για να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα του παρελθόντος με τον πιο πρόσφορο τρόπο.


ΔΙΔΥΜΟΣ: Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να εξετάσεις πολλές καταστάσεις με ψυχραιμία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που έχεις. Πρέπει να επιδείξεις μεγάλη προσοχή και ωριμότητα στις κινήσεις σου και να μάθεις να ελέγχεις τον εκνευρισμό σου που προβλέπεται να είναι μεγάλος.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις γιατί προοιωνίζουν προβλήματα στο μέλλον. Σήμερα κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.


ΛΕΩΝ: Φρόντισε από σήμερα να μην μελαγχολείς βλέποντας αποστασιοποιημένα τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις τίποτα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι τεράστιες και άμα θέλεις μπορείς πραγματικά να πετύχεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Απλά δεν πρέπει να αφήνεις να σε ρίχνουν τα ψυχολογικά σου. Σε όποιες συζητήσεις κάνεις με τα άτομα της οικογένειάς σου φρόντισε να τηρήσεις την ψυχραιμία σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Για σήμερα θα σε συμβούλευα να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου ώστε να μπορέσεις δρομολογήσεις κάποιους στόχους σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η γοητεία σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.


ΖΥΓΟΣ: Πρόσεχε σήμερα να μην δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μην στέκουν γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην ξεφύγεις από τα σχέδια που έχεις θέσει γιατί με την πορεία που έχεις είναι ζήτημα χρόνου να θα φτάσεις στην επιτυχία.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φρόντισε σήμερα να κάνεις πρακτικές κινήσεις και μην σκέφτεσαι παρελθοντικές καταστάσεις που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Είσαι από τα ζώδια που ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις και τι ζητάς. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα χωρίς να κάνεις κάτι. Φρόντισε να κινηθείς με μεθοδικότητα για να πετύχεις τους στόχους σου και να έχεις την επιτυχία που θέλεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί να ακούσεις. Μπορείς να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με δικά σου άτομα μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα και θα σου δώσουν κάποιες απαντήσεις σε ερωτήματα που ενδεχομένως σε προβληματίζουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα σε συμβούλευα σήμερα να επιστρατεύσεις την διαλλακτικότητά σου σε κάποια θέματα για να οδηγηθείς σε σωστά συμπεράσματα που θα σου δώσουν αρκετή ικανοποίηση. Επιπλέον χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και θα μπορέσεις να τελειώνεις από πολλές εκκρεμότητες που έχεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σιωπή είναι χρυσός. Η σιωπή της μοναξιάς λέει όμως πολλά. Προσπάθησε να ζήσεις αυτή την περίοδο όπως εσύ έχεις επιλέξει ως λύση. Η μοναξιά είναι για να την ζεις απλά. Για να μαθαίνεις μέσα από αυτή για τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι η ευκαιρία σου για να κάνεις ανασκόπηση ζωής και παράλληλα να προγραμματίσεις το μέλλον.


ΙΧΘΥΣ:Σήμερα ο μαγνητισμός και η γοητεία σου δεν θα περάσουν απαρατήρητοι. Μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πράγματα αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα για να ξεχαστείς από κάποια θέματα που μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει.πήγη: www.oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X