Αρχική / More / Νομικά / Μου έκλεψαν το αυτοκίνητο, το οποίο ακόμα χρωστάω στην τράπεζα. Συνεχίζω να το πληρώνω;
Μου έκλεψαν το αυτοκίνητο, το οποίο ακόμα χρωστάω στην τράπεζα. Συνεχίζω να το πληρώνω; thumbnail

H 39χρονη Ιωάννα, αναγνώστρια του boro.gr,

Μου έκλεψαν το αυτοκίνητο, το οποίο ακόμα χρωστάω στην τράπεζα. Συνεχίζω να το πληρώνω;

Στο ερώτημά σας απάντησε η δικηγόρος, Χρύσα Εψίμου


ΙΩΑΝΝΑ: Πριν εξι μήνες μου κλέψανε το αυτοκίνητο , το οποίο ακόμη πληρώνω δόσεις. Δεν το είχα ασφαλισμένο για κλοπή και ήταν μεταχειρισμένο. Θέλω ακόμη αλλά δύο χρόνια να το ξεχρεώσω . Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω γιατί το αυτοκίνητο δεν έχει βρεθεί , θέλω μία συμβουλή από δικηγόρο να μου πει , τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις , διότι πληρώνω ένα αυτοκίνητο που δεν έχω αυτή την στιγμή. Δίνει η αντιπροσωπεία άλλο; Εάν υπάρχει εγγύηση ή όχι; Τι κάνω συνεχίζω και το πληρώνω χωρίς να έχω αυτοκίνητο, γιατί το πήρα από την τράπεζα της αντιπροσωπείας (ΒMW). Θέλω μία συμβουλή από Δικηγόρο να με κατευθύνει σωστά, γιατί δεν βγάζω άκρη με την αντιπροσωπεία ούτε γνωρίζω καλά τον ρόλο της και εάν υπάρχει κάτι δεν το ξέρω .


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν μπορεί να γίνει τίποτα απολύτως. Δεν έχει σημασία αν ήταν μεταχειρισμένο το αυτοκίνητο. Σημασία έχει ότι ήταν ανασφάλιστο για κλοπή, γιατί μόνο τότε θα αποζημιωνόσασταν από την ασφαλιστική σαςα εταιρεία. Δυστυχώς θα πρέπει να εξοφλήσετε το αυτοκίνητο, γιατί η πωλήτρια εταρεία δεν φέρει ευθύνη για την κλοπή, αυτή πούλησε ένα αυτοκίνητο και θέλει τα χρήματα της.
Ηταν ευθύνη σας να ασφαλίσετε το αυτοκίνητο σας και η ασφαλιστική σας εταιρεία όφειλε να σας ενημερώσει ότι εφόσον δεν το έχετε εξοφλήσει, είναι καλό να το ασφαλίσετε και για κλοπή, όχι μόνο για ζημιές.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X