Ο γάμος αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας…

Μάλλον Χριστούγεννα αναμένεται να τελεστεί ο γάμος των Jennifer Aniston και Justin Theroux καθώς το ζευγάρι έδωσε νέα αναβολή στο μυστήριο. Αιτία της αναβολής ότι κλαι οι δύο βομβαρδίζονται από προτάσεις για δουλειά και δεν μπορούν να πουν όχι. Εκείνη μόλις ολοκληρώσει την προώθηση της “Είμαστε οι Μίλερ” αρχίζει τα γυρίσματα νέας ταινίας, ενώ και ο Theroux αποδέχθηκε την πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία του ΗΒΟ, “The Leftovers”.

Σύμφωνα με πηγή, υπάρχει μία μικρή αλλαγή των πλάνων κι αναμένται το ζευγάρι να οργανώσει κατί πολύ μικρό τους επόμενους μήνες, ενώ ο Justin είπε σε φίλοΥς ότι ίσως να περιμένουν μέχρι το ετήσιο χριστουγεννιάτικο πάρτι και να το συνδυάσουν με τη γαμήλια δεξίωσή τους.

Ένας φίλος τους επισήμανε: “Η Jen θέλει ανοιχτή τελετή ώστε να έρθουν όλοι οι φίλοι τους και να γιορτάσουν μαζί τους οπότε είναι προετοιμασμένη να περιμένει μέχρι να έχει χρόνο. Ο Justin προτιμά κάτι μικρότερο αλλά δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι της Jen, οπότε της έχει αναθέσει να κάνει ό,τι επιθυμεί”.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Σχετικά άρθρα