Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τρία Ελληνικά νησιά στα προτεινόμενα της VOGUE και του VANITY FAIR
Τη Μήλο, τη Μύκονο και την Πάρο συγκαταλέγει ο έγκριτος διαδικτυακός τόπος www.style.it στους 12 προτεινόμενους διεθνείς προορισμούς με τις πιο εντυπωσιακές παραλίες. Η αξιολόγηση έγινε από τους ταξιδιωτικούς συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού, που ανήκει στη VOGUE και στο VANITY FAIR της Ιταλίας και διαθέτει εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου. Τα τρία νησιά περιλαμβάνονται ανάμεσα στη Σαρδηνία, την Κύπρο, το Λανζαρότε, το Κάπρι, τη Μάλτα , την Κορσική, την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, τη Σικελία και το Πόρτορόσε. Το δημοσίευμα έχει τίτλο: " Ήρθε η ώρα για τον ήλιο και τη θάλασσα. Αλλά πού θα πάτε για το πρώτο σύντομο διάλειμμα του καλοκαιριού; Εδώ είναι μια επιλογή από παραλίες και οδηγίες για το πού να μείνετε και πώς να τους φτάσετε. Καλό ταξίδι

Τρία Ελληνικά νησιά στα προτεινόμενα της VOGUE και του VANITY FAIR

Τη Μήλο, τη Μύκονο και την Πάρο συγκαταλέγει ο έγκριτος διαδικτυακός τόπος www.style.it στους 12 προτεινόμενους διεθνείς προορισμούς με τις πιο εντυπωσιακές παραλίες.

Η αξιολόγηση έγινε από τους ταξιδιωτικούς συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού, που ανήκει στη VOGUE και στο VANITY FAIR της Ιταλίας και διαθέτει εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.

Τα τρία νησιά περιλαμβάνονται ανάμεσα στη Σαρδηνία, την Κύπρο, το Λανζαρότε, το Κάπρι, τη Μάλτα , την Κορσική, την Πάλμα ντε Μαγιόρκα, τη Σικελία και το Πόρτορόσε.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο: » Ήρθε η ώρα για τον ήλιο και τη θάλασσα. Αλλά πού θα πάτε για το πρώτο σύντομο διάλειμμα του καλοκαιριού; Εδώ είναι μια επιλογή από παραλίες και οδηγίες για το πού να μείνετε και πώς να τους φτάσετε. Καλό ταξίδι

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X