Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Από μακριά κι αγαπημένοι
Υπήρξε εποχή που οι δυο τους δεν έχαναν αγώνα τένις για αγώνα τένις. Δύο χρόνια μετά όχι μόνο κάθονται σε διαφορετικά μέρη των κερκίδων, αλλά αποφεύγουν να πουν και γεια! Οι δύο πρώην Leonardo DiCaprio και Bar Rafaeli βρέθηκαν να παρακολουθούν τον ίδιο αγώνα τένις του Ρολάν Γκαρός αλλά με διαφορετικές παρέες και σίγουρα πολύ α[πμακρυσμένοι ο ένας από τον άλλο. Ο Leonardo συνοδευόταν από τον κολλητό του Lukas Haas με τον οποίο πηγαίνει και στους αγώνες μπάσκετ των Lakers και από μία γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η Bar επίσης συνοδευόταν από φίλους, ενώ κάποια στιγμή εθεάθη να κρατά ομπρέλα πάνω από ένα άνδρα φίλο της.Οι δυο τους είχαν σχέση από τον Νοέμβριο του 2005, όταν γνωρίστηκαν σε πάρτι στο Λας Βέγκας των U2, ενώ έμειναν μαζί έως τον Ιούνιο του 2009. Λέγεται ότι ο Leonardo θα ασπαζόταν ακόμη και τον ιουδαϊσμό για να νυμφευτεί την αγαπημένη του, αλλά εν τέλει οι φήμες διαψεύσθηκαν. Τα ξαναέφτιαξαν για ένα διάστημα για να χωρίσουν οριστικά τον Μάιο του 2011.ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Από μακριά κι αγαπημένοι

Υπήρξε εποχή που οι δυο τους δεν έχαναν αγώνα τένις για αγώνα τένις. Δύο χρόνια μετά όχι μόνο κάθονται σε διαφορετικά μέρη των κερκίδων, αλλά αποφεύγουν να πουν και γεια! Οι δύο πρώην Leonardo DiCaprio και Bar Rafaeli βρέθηκαν να παρακολουθούν τον ίδιο αγώνα τένις του Ρολάν Γκαρός αλλά με διαφορετικές παρέες και σίγουρα πολύ α[πμακρυσμένοι ο ένας από τον άλλο. Ο Leonardo συνοδευόταν από τον κολλητό του Lukas Haas με τον οποίο πηγαίνει και στους αγώνες μπάσκετ των Lakers και από μία γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η Bar επίσης συνοδευόταν από φίλους, ενώ κάποια στιγμή εθεάθη να κρατά ομπρέλα πάνω από ένα άνδρα φίλο της.

Οι δυο τους είχαν σχέση από τον Νοέμβριο του 2005, όταν γνωρίστηκαν σε πάρτι στο Λας Βέγκας των U2, ενώ έμειναν μαζί έως τον Ιούνιο του 2009. Λέγεται ότι ο Leonardo θα ασπαζόταν ακόμη και τον ιουδαϊσμό για να νυμφευτεί την αγαπημένη του, αλλά εν τέλει οι φήμες διαψεύσθηκαν. Τα ξαναέφτιαξαν για ένα διάστημα για να χωρίσουν οριστικά τον Μάιο του 2011.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X