Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ιράν: Ο μεταρρυθμιστής υποψήφιος αποσύρθηκε
Ο Μοχάμαντ Ρεζά Αρέφ, μεταρρυθμιστής υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Ιράν, απέσυρε την υποψηφιότητά του, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του. Στην ανακοίνωση του Αρέφ διευκρινίζεται ότι ο επικεφαλής του μεταρρυθμιστικού κινήματος στο Ιράν, ο Μοχάμαντ Χαταμί του ζήτησε να παραιτηθεί, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Τις τελευταίες ημέρες εκδηλώθηκαν έντονες πιέσεις προς τον Μοχάμαντ Ρεζά Αρέφ να παραιτηθεί από τη υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές υπέρ του υποψηφίου της μετριοπαθούς πτέρυγας Χασάν Ροχανί. Οι περισσότεροι από τους εναπομείναντες έξι υποψηφίους είναι συντηρητικοί προσκείμενοι στον ανώτατο πνευματικό ηγέτη του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ. Ο συντηρητικός υποψήφιος Γολάμ Αλί Χαντάντ Αντέλ απέσυρε χθες την υποψηφιότητά του.

Ιράν: Ο μεταρρυθμιστής υποψήφιος αποσύρθηκε

Ο Μοχάμαντ Ρεζά Αρέφ, μεταρρυθμιστής υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του Ιράν, απέσυρε την υποψηφιότητά του, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του. Στην ανακοίνωση του Αρέφ διευκρινίζεται ότι ο επικεφαλής του μεταρρυθμιστικού κινήματος στο Ιράν, ο Μοχάμαντ Χαταμί του ζήτησε να παραιτηθεί, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Τις τελευταίες ημέρες εκδηλώθηκαν έντονες πιέσεις προς τον Μοχάμαντ Ρεζά Αρέφ να παραιτηθεί από τη υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές υπέρ του υποψηφίου της μετριοπαθούς πτέρυγας Χασάν Ροχανί. Οι περισσότεροι από τους εναπομείναντες έξι υποψηφίους είναι συντηρητικοί προσκείμενοι στον ανώτατο πνευματικό ηγέτη του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ. Ο συντηρητικός υποψήφιος Γολάμ Αλί Χαντάντ Αντέλ απέσυρε χθες την υποψηφιότητά του.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X