Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ για τις συντάξεις
Επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κατέθεσε σύσσωμη η ΚΟ του ΚΚΕ με επικεφαλής την πρόεδρό της Αλέκα Παπαρήγα.Αντικείμενο η διασφάλιση των συντάξεων και των κοινωνικών παροχών, η κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία και το δικαίωμα στην δωρεάν πρόληψη και προστασία της υγείας.Αφού αναπτύσσονται οι προτάσεις του κόμματος, "επερωτάται η κυβέρνηση για την συνολική πολιτική της στην κοινωνική ασφάλιση" και ακολουθούν οι υπογραφές και των 12 βουλευτών.

Επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ για τις συντάξεις

Επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κατέθεσε σύσσωμη η ΚΟ του ΚΚΕ με επικεφαλής την πρόεδρό της Αλέκα Παπαρήγα.

Αντικείμενο η διασφάλιση των συντάξεων και των κοινωνικών παροχών, η κατάσταση στα ασφαλιστικά ταμεία και το δικαίωμα στην δωρεάν πρόληψη και προστασία της υγείας.

Αφού αναπτύσσονται οι προτάσεις του κόμματος, «επερωτάται η κυβέρνηση για την συνολική πολιτική της στην κοινωνική ασφάλιση» και ακολουθούν οι υπογραφές και των 12 βουλευτών.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X