Συμβουλές για το τέλειο μαγιό

Το βρετανικό τεύχος της Vogue, σας δίνει βασικές συμβουλές για να σας βοηθήσει να βρείτε και να επιλέξετε το μαγιό που θα ταιριάζει τόσο με τη σιλουέτα όσο και με το στιλ σας.

Ολόσωμο μαγιό: Είναι αλήθεια ότι το ολόσωμο επιστρέφει δυναμικά. Θα το βρείτε λοιπόν σίγουρα σαν πρόταση στις βιτρίνες. Πριν όμως μπείτε στον πειρασμό να το αγοράσετε, πρέπει να λάβετε υπ’όψιν ότι τα ολόσωμα μαγιό είναι μόνο για όσες κατά τη διάρκεια του χειμώνα δούλεψαν πολύ τους κοιλιακούς τους!

Μικροσκοπικά μπικίνι: Τα μικρά μπικίνι με τα κορδονάκια, εξακολουθούν να είναι trendy και δημοφιλή αφού ταιριάζουν στις περισσότερες από εμάς. Ακόμα, κολακεύουν ιδιαίτερα τις juicy σιλουέτες! Κι αυτό γιατί καταλαμβάνοντας μικρότερη επιφάνεια, δημιουργούν ένα οπτικό εφέ που κόβει ατέλειες.

Στράπλες μαγιό: Τα στράπλες σουτιέν έχουν δύο αρετές είναι μόδα και δεν αφήνουν αντιαισθητικά, άσπρα σημάδια στο μπούστο. Ωστόσο δεν κολακεύουν ιδιαίτερα τις γυναίκες με μικρό στήθος.

Floral διάθεση: Τα μεγάλα floral pattern είναι φετινό trend. Εάν όμως έχετε πολύ μεγάλο στήθος πρέπει να τα αποφεύγετε γιατί το τονίζουν ακόμα περισσότερο και το αποτέλεσμα δεν είναι chic!

Brazilian πειρασμός: Τα μπικίνι με τα κοψίματα πίσω είναι αλήθεια ότι χαρίζουν το εφέ των πιο όμορφων γλουτών.

Σχετικά άρθρα