Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Ανδρική στύση: Οδηγίες προς… ναυτιλομένους
Ανδρική στύση: Οδηγίες προς... ναυτιλομένους  thumbnail

Ανδρική στύση: Οδηγίες προς… ναυτιλομένους

Το να επιτευχθεί η ανδρική σύση, όσο απλό κι αν σου φαίνεται, είναι μια αρκετά περίπλοκη διαδικασία, την οποία οι ειδικοί σου εξηγούν σε απλή γλώσσα. Έτσι θα καταλάβεις σε βάθος, όσα αφορούν στην… ανόρθωση του συντρόφου σου.


Πώς τα καταφέρνει;


Εχεις ακούσει την έκφραση "όλα είναι στο μυαλό"; Τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει 100%. Ο εγκέφαλος αποκωδικοποιεί το οπτικό ερέθισμα και το μεταφράζει σε εντολή για στύση. Έτσι, το πέος μέσω των σχετικών αγγειών αρχίζει να αιματώνεται, ώστε να πάρει… θέση μάχης.


Όπως του έρθει…


Επειδή ακριβώς τα σεξουαλικά ερεθίσματα είναι κυρίως οπτικά, η ανδρική στύση μπορεί να συμβεί την πιο… ακατάλληλη στιγμή. Μια εικόνα, ένα σκηνικό είναι αρκετά για να γίνει η δουλειά. Προσοχή: Εάν η στύση έρχεται χωρίς να υπάρχει ερωτική διάθεση, τότε μιλάμε για την πάθηση του πριαπισμού, που χρήζει ιατρικής εξέτασης και είναι αρκετά επώδυνη.


Βραδινές στύσεις


Κατά τη διάρκεια του ύπνου του, ένας άνδρας έχει κατά μέσο όρο 5 στύσεις, διάρκειας 20 λεπτών η κάθε μία! Αυτό οφείλεται στα όνειρα που μπορεί να βλέπει κανείς και τα οποία μπορεί να κρατήσουν και 90 λεπτά το καθένα. Όσο για την λεγόμενη "πρωινή στύση", αυτή είναι προϊόν της υψηλής τεστοστερόνης που υπάρχει στον ανδρικό οργανισμό, μεταξύ 6 και 8 το πρωί.


Πιθανές βλάβες


Όπως κάθε μηχανή, που καλείται να αποδώσει ανά πάσα στιγμή, έτσι και ο μηχανισμός στύσης του άνδρα μπορεί να υποστεί βλάβη. Με απλά λόγια, να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Οι ειδικοί σε αυτή την περίπτωση διαχωρίζουν τα αίτια σε δύο κατηγορίες: Τα ψυχολογικά και τα οργανικά. Εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει στον άνδρα παρατεταμένα, καλό θα είναι να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό. Όσο για το αν συμβαίνει σε όλους,έστω και για μια φορά; Φυσικά και ναι…


Δ.Μ.


Με πληροφορίες από www.aufeminin.com

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X