Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Έκκληση για τη μικρή Νεφέλη που πάσχει από σπάνια σοβαρή ασθένεια
Έκκληση για τη μικρή Νεφέλη που πάσχει από σπάνια σοβαρή ασθένεια thumbnail

Έκκληση για τη μικρή Νεφέλη που πάσχει από σπάνια σοβαρή ασθένεια

Η 10χρονη Νεφέλη δίνει μάχη για τη ζωή της και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ανταποκρινόμενος στο αίτημα των γονέων της, απευθύνει έκκληση, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να μεταβεί το κοριτσάκι στο εξωτερικό για ειδική θεραπεία.


Η μικρή Νεφέλη διαγνώσθηκε τον Ιούλιο με εκτεταμένο σάρκωμα Ewing στη διάφυση της δεξιάς κνήμης και κάνει χημειοθεραπεία στο ΚΕΘ του Νοσοκομείου Αγία Σοφία.


«Σύμφωνα με το θεραπευτικό πρωτόκολλο AEWS003.1 χρήζει ριζικής χειρουργικής αφαίρεσης του όγκου και πρέπει να χειρουργηθεί την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Για τον σκοπό αυτό και σύμφωνα με την κρίση των θεραπόντων ιατρών έχει προγραμματιστεί η μετάβασή της σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού με αποδεδειγμένη εμπειρία, στο Rizzoli Ortodedico Istituto, στην Μπολόνια της Ιταλίας.


Η μητέρα της μικρής, Βενετία Κρόμπα, τονίζει ότι «είναι άκρως επείγον για την επιβίωση της κόρης μου να τηρηθούν τα χρονικά όρια του θεραπευτικού πρωτοκόλλου και να χειρουργηθεί στο ανωτέρω εξειδικευμένο κέντρο ,το οποίο κατά τους θεράποντες ιατρούς, θα προσδώσει τη βέλτιστη επιστημονικά διαθέσιμη χειρουργική αντιμετώπιση που απαιτείται στο πρόβλημα υγείας της. Για τον λόγο αυτό, παρακαλώ όλους να βοηθήσουν στην έγκαιρη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται για να μπορέσουμε να είμαστε στο ανωτέρω κέντρο την προγραμματισμένη ημερομηνία στις 27.9.2017, προκειμένου να χειρουργηθεί η κόρη μας. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα όλους εκ των προτέρων και βασιζόμαστε πλέον στην αλληλεγγύη και τη βοήθεια των συνανθρώπων μας».


Παράλληλα, έχει ανοιχτεί σελίδα στο Facebook για τη μικρή Νεφέλη.


Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να το κάνουν και μέσω του ΙΣΑ, και του λογαριασμού του στην Εθνική Τράπεζα, ο οποίος θα παραμείνει ενεργός μέχρι την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.


Τα στοιχεία του λογαριασμού είναι:


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


182/5 4501 606


IBAN: GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606


SWIFT / BIC: ETHNGRAA


Όνομα δικαιούχου: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ


 


Πηγή: documento.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X