Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Αγρίνιο
Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στο Αγρίνιο, με σκοπό την εξάρθρωση σπείρας, που σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών και εκβίασης καταστηματαρχών.Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αγρινίου 21 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 11. Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν κατά περίπτωση, τρία πιστόλια, δύο πιστόλια κρότου, περίπου 120 φυσίγγια, 30 κροτίδες, ένα καταγραφικό με δύο κάμερες, ποσότητα χασίς κ.α.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας θα συνεχιστούν, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιες ποινικές υποθέσεις εμπλέκονται οι συλληφθέντες, καθώς επίσης και αν συνεργάζονταν με άλλα άτομα.ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Αγρίνιο

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στο Αγρίνιο, με σκοπό την εξάρθρωση σπείρας, που σύμφωνα με πληροφορίες, εμπλέκεται σε υποθέσεις ναρκωτικών και εκβίασης καταστηματαρχών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αγρινίου 21 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 11. Σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν κατά περίπτωση, τρία πιστόλια, δύο πιστόλια κρότου, περίπου 120 φυσίγγια, 30 κροτίδες, ένα καταγραφικό με δύο κάμερες, ποσότητα χασίς κ.α.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας θα συνεχιστούν, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιες ποινικές υποθέσεις εμπλέκονται οι συλληφθέντες, καθώς επίσης και αν συνεργάζονταν με άλλα άτομα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X