Αρχική / More / Δώρα / Οι νικήτριες του διαγωνισμού για ένα σετ περιποίησης για ταλαιπωρημένα μαλλιά της σειράς GLISS FIBER THERAPY
Οι νικήτριες του διαγωνισμού για ένα σετ περιποίησης για ταλαιπωρημένα μαλλιά της σειράς GLISS FIBER THERAPY thumbnail

Οι νικήτριες του διαγωνισμού για ένα σετ περιποίησης για ταλαιπωρημένα μαλλιά της σειράς GLISS FIBER THERAPY

Η Μαρία Τσουκάτου ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-50, δεν έχει οικογένεια ακόμα και δουλεύει σε ταξιδιωτική εταιρεία. Ενημερώθηκε για το boro.gr πριν περίπου 3 χρόνια σερφάροντας στο internet βλέποντας διάφορα site ομορφιάς. Τα θέματα που την ενδιαφέρουν είναι ομορφιάς, συνταγές, διακόσμησης, τα κόμικς με τα ανέκδοτα και φυσικά τα θέματα υγείας.


 


Η Ρένα Σιδηροπούλου είναι 42 χρονών, μητέρα 3 παιδιών και προς το παρόν άνεργη. Διαβάζει το boro.gr  τουλάχιστον 3 χρόνια με αρκετό ενδιαφέρον και εστιάζει, πέρα από τα καθημερινά νέα, στη στήλη Υγεία & Διατροφή.


 


Η Γεωργία Θανασού Γεωργία είναι στην ηλικιακή ομάδα 35-50 και παρακολουθεί την πορεία της κ. Δρούζα, από την εποχή που παρουσίαζε μια εκπομπή στην τηλεόραση, και έτσι όταν αυτή σταμάτησε, την αναζήτησε και ανακάλυψε το πολύ καλό και ενημερωμένο site του boro.gr. Επισκέπτεται το site καθημερινά για περισσότερο από 2 χρόνια και προτιμά τα άρθρα που αφορούν σε θέματα υγείας, σχέσεων, ομορφιάς και διατροφής. Είναι ελεύθερη και δουλεύει στο δημόσιο στο τομέα της υγείας.


 


Η Γεωργία Κωστοπούλου ανήκει στην ηλικιακή ομάδα των 35-50 ετών, είναι δημόσιος υπάλληλος και έχει ένα παιδί. Έμαθε για το boro.gr από την τηλεόραση και το επισκέπτεται σχεδόν 1,5 χρόνο. Διαβάζει θέματα ψυχολογίας, διακόσμησης και άλλα θέματα, τα οποία θεωρεί ενδιαφέροντα.


 


Ελευθερία Ιμπλικιάν

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X