Φόρεσε το λευκό με 4 διαφορετικούς τρόπους

Το λευκό χρώμα είναι αυτό που φέτος έφεραν στο προσκήνιο όλοι οι μεγάλοι σχεδιαστές. Φορεσέ το σε διάφορους συνδυασμούς και το σίγουρο είναι πως δεν θα χάσεις! Εμείς προτείνουμε 4 τρόπους που ξεχώρισαν μέσα στην καλοκαιρινή σεζόν.

Ο οίκος Balmain προτείνει το λευκό χρώμα σε φόρεμα μεταμοντέρνου ρυθμού. Μια φουτουριστική τάση συνδυασμένη με τεράστιους κρίκους και ένα ζευγάρι μαύρα καλοκαιρινά μποτίνια. Τόλμησέ το για βραδινές ώρες και απέφυγε να το μπουκώσεις με έντονο μακιγιάζ.

Ο οίκος Lacoste, πιστός στο απλό στυλ του, βάζει λευκό σε παντελόνι, πουκάμισο και πέδιλο. Η παντελής έλλειψη αξεσουάρ και το nude makeup απλά αφήνει το λευκό να μιλήσει από μόνο του. Ένα τέλειο outfit για μια βόλτα στα μαγαζιά ή ακόμη για μια έξοδο στις διακοπές.

Ο οίκος Rochas συνδυάζει λευκό φόρεμα (που μοιάζει με εσώρουχο-κομπινεζόν) μαζί με λευκές 70ς ψηλές μπότες και ασορτί μια άσπρη τσάντα. Το έντονο κόκκινο κραγιόν δίνει μια αίσθηση σύχρονης βαμπιρικής λολίτας μέσα στο απόλυτα λευκό, σχεδόν αχνό φόντο.

Ο οίκος Valentino βάζει φούστα και σακάκι παρέα, σε κλασικό στυλ αλλά με ιδέες δαντέλας να τονίζουν τη διαφορά. Τα πέδιλα και τα γυαλιά ηλίου σε ουδέτερα χρώματα κάνουν το σύνολο να φαίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον. Classy&chic για μια όμορφη απογευματινή έξοδο.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Σχετικά άρθρα