Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τι είπε για το μέλλον της στην τηλεόραση
Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στο περιοδικό "Tv box". Η παρουσιάστρια θέλει να μείνει στην τηλεόραση, ενώ ξεκαθάρισε πως αυτό είναι το επάγγελμα που ξέρει να κάνει. "Μέχρι στιγμής στα επαγγελματικά έχω υπάρξει πολύ τυχερή και τα πράγματα μου ήρθαν όπως τα ήθελα, όμορφα.Επειδή και εγώ δεν κάθομαι, το ψάχνω και κοιτάζω την δουλειά μου, το ζητούμενο μου είναι να έχω διάρκεια στην τηλεόραση, γιατί αυτό ξέρω και θέλω να κάνω. Πιστεύω πως έχω το μέλλον μπροστά".Πηγή:faysbook.gr

Τι είπε για το μέλλον της στην τηλεόραση

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στο περιοδικό «Tv box». Η παρουσιάστρια θέλει να μείνει στην τηλεόραση, ενώ ξεκαθάρισε πως αυτό είναι το επάγγελμα που ξέρει να κάνει. «Μέχρι στιγμής στα επαγγελματικά έχω υπάρξει πολύ τυχερή και τα πράγματα μου ήρθαν όπως τα ήθελα, όμορφα.

Επειδή και εγώ δεν κάθομαι, το ψάχνω και κοιτάζω την δουλειά μου, το ζητούμενο μου είναι να έχω διάρκεια στην τηλεόραση, γιατί αυτό ξέρω και θέλω να κάνω. Πιστεύω πως έχω το μέλλον μπροστά».

Πηγή:faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X