Αρχική / More / Δώρα / Κερδίστε το παιδικό βιβλίο "Έχω πάντα δικαίωμα" από τις Εκδόσεις Έναστρον
Κερδίστε το παιδικό βιβλίο "Έχω πάντα δικαίωμα" από τις Εκδόσεις Έναστρον thumbnail

Κερδίστε το παιδικό βιβλίο "Έχω πάντα δικαίωμα" από τις Εκδόσεις Έναστρον

Το boro.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Έναστρον δίνουν τη δυνατότητα σε 3 αναγνώστες να κερδίσουν το βιβλιο "Έχω πάντα δικαίωμα", μια συνέκδοση με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef.


 


Λίγα λόγια για το βιβλίο

Έχω πάντα Δικαίωμα


Συνέκδοση με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef


 


‘‘Ένα βιβλίο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, που περιλαμβάνει δημιουργήματα των καλύτερων συγγραφέων παιδικού βιβλίου της χώρας μας, γίνεται η πολύτιμη μήτρα που παράγει πολίτες ευαισθητοποιημένους και ενεργούς και συγχρόνως στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.’’


Όταν η Λογοτεχνία συναντά την αγάπη για το Παιδί, ξεστομίζει κραυγές αγωνίας και διαμαρτυρίας για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του και τις ενώνει με την αγάπη των ανθρώπων και των θεσμών για τις μικρές υπάρξεις που βασανίζονται, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά, όχι μόνο στις υπανάπτυκτες αλλά και στις «αναπτυγμένες» χώρες, σε κάθε γωνιά της γης, όπου υπάρχει βία και άσκηση εξουσίας που γεννούν φόβο, τρόμο, πόνο.


Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας το σωστό διαγωνισμό, αφού πρώτα διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr. 

Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X