Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ξαναχτύπησαν οι Anonymous με διαρροή εγγράφων της Τράπεζας της Ελλάδος
Ξαναχτύπησαν οι Anonymous με διαρροή εγγράφων της Τράπεζας της Ελλάδος thumbnail

Ξαναχτύπησαν οι Anonymous με διαρροή εγγράφων της Τράπεζας της Ελλάδος

Ξαναχτύπησαν οι «Anonymous Greece», αυτή την φορά σε βάρος της Τράπεζας της Ελλάδος και του Υπουργείου Εσωτερικών και διαρρέουν μέσω της ιστοσελίδας τους στο Facebook, αρχεία με έγγραφα.


Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος βρίσκεται σε επικοινωνία με την ΤτΕ, τεχνικοί της οποίας προσπαθούν να διαπιστώσουν ποιος σέρβερ «χτυπήθηκε» και αν για παράδειγμα είναι κάποιος παλιός απενεργοποιημένος ή κάποιος σέρβερ γραμματείας με δευτερεύουσας σημασίας αρχεία, όπως πιστεύουν μέχρι στιγμής και αντίστοιχα από το Υπουργείο Εσωτερικών κάποιους διαγωνισμούς για αναγγελίες προσλήψεων κλπ.


Όπως και να έχει είναι ένα ακόμη χτύπημα μετά την ιστοσελίδα των πλειστηριασμών. Ήδη άτυπα υπάρχει επικοινωνία Δίωξης και ΤτΕ ώστε να ξεκινήσει έρευνα και θεωρείται μάλλον βέβαια ότι θα υπάρξει και σχετική εισαγγελική εντολή.ΤτΕ: Στοιχεία ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό όσα διέρρευσαν


Σε ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδος αναφέρει σχετικά:


«Οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος είναι παντελώς ανυπόστατοι. Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος».


Πηγή: news247.gr


Διαβάστε περισσότερα εδώ:


Επιστρέφουν και απειλούν οι Anonymous Greece


Οι Anonymous «έριξαν» την ιστοσελίδα για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X