7 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι… υπερβολικά κολλημένη με κάποιον

Μήπως είσαι υπερβολικά κολλημένη μαζί του και πρέπει λίγο να χαλαρώσεις; Σαφώς, όταν μας αρέσει κάποιος φτάνουμε ενίοτε σε ακρότητες. Τόσο για να μάθουμε πράγματα για εκείνον όσο και για να τον προσεγγίσουμε με άμεσο ή έμμεσο τρόπο!
Μήπως όμως το παρακάνεις και φτάνεις στα όρια του… stalking;
Κι εμείς αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι! Και αν κάνεις έτσι μάλλον σύντομα θα το χάσεις το παιχνίδι και θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα</p>
<p>Δες ποια είναι τα σημάδια και αν τα…παρουσιάζεις, κάνε κάτι! Πάρε τον χώρο σου!

1. Προσπαθείς να συνδεθείς στα δικά του social media

Γίνεσαι… χάκερ για χάρη του; Προσπαθείς να… σπάσεις τους κωδικούς του για να μπεις στα προφίλ του σε Facebook και Instagram; Αυτό ξεπερνάει τα όρια του… stalking και αγγίζει τα όρια της… εισβολής στον ιδιωτικό χωροχρόνο του! Μην το προσπαθήσεις!

 2. Τον… παρακολουθείς μέσω των Snapchat maps

Το σχετικά πρόσφατο update των Snapchat maps δίνει τη δυνατότητα να… εντοπίζεις όποιον θες με… τρομακτική ακρίβεια! Μπαίνεις στον πειρασμό να τον παρακολουθήσεις; Creepy!!!

3. Ρωτάς συνέχεια τους φίλους του για εκείνον

Έχεις γίνει κολλητή με τους κολλητούς του για να αποσπάσεις όσο περισσότερες πληροφορίες για το αγόρι που σου αρέσει; Σε βλέπουν και αλλάζουν κατεύθυνση γιατί τους έχεις πρήξει; Μην το κάνεις! Θα του το πουν και θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα!

4. Ανεβάζεις συνέχεια αναρτήσεις με κρυφά μηνύματα για εκείνον

Δεν είναι κακό να ανεβάζεις αναρτήσεις στο Facebook και το Instagram μόνο και μόνο για να τα δει εκείνος και να δεις πώς θα αντιδράσει! Τα social media τα χρησιμοποιείς για να αλληλεπιδράς με όλον τον κόσμο! Αν θες να μιλήσεις μόνο με εκείνον, μην κάνεις δημόσια ανάρτηση! Υπάρχει και το messenger…

5. Tσεκάρεις συνέχεια τη σελίδα του στο Facebook και το Ιnstagram

<p>Είσαι κολλημένη στα social media του και παρακολουθείς συνέχεια τι… κάνει και τι ανεβάζει; Χαλάρωσε λιγάκι! Υπάρχουν κι άλλα πράγματα και άτομα να ασχοληθείς!

 6. Του στέλνεις συνέχεια μηνύματα στα οποία δεν απαντάει ή απαντάει κοφτά

<p>Βρίσκεις μικρές αφορμές να του στείλεις μήνυμα στο viber ή στο messenger; Αν δεις ότι δε σου απαντάει, μπορεί να μην έχει κάρτα, mb… Δεν είναι ντε και καλά κάτι κακό! Αλλά αν του στέλνεις απανωτά μηνύματα, το πιο πιθανό είναι να τον τρομάξεις!

erotas kardoula

7. Βρήκες το τηλέφωνό του χωρίς να σου το έχει δώσει και επικοινωνείς μαζί του και τηλεφωνικά

Άλλο το facebook άλλο το τηλέφωνο. Αν δεν σου το έχει δώσει, είναι καλό να βρεις μια δικαιολογία να του το ζητήσεις ή να του δώσεις το δικό σου. Μην το ψάχνεις από άλλες πηγές. Μπορεί και να τον φρικάρεις αν τον πάρεις τηλέφωνο χωρίς να του το έχεις δώσει!

Ν.Κ.</p>

Διαβάστε σχετικά άρθρα εδώ:

Tα 10 πιο τρελά πράγματα που κάνεις όταν είσαι κολλημένη με κάποιον!

7 tips για να κατακτήσεις το αγόρι των ονείρων σου

Μήπως έχω αρχίσει να τον ερωτεύομαι;

 

Σχετικά άρθρα