Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Η Αγγελική φωτογραφίζεται ξανά με τον Σάββα
H Αγγελική Ηλιάδη φαίνεται πως βαρέθηκε το κρυφτούλι με τους φωτογράφους και είπε να μας ξαφνιάσει ευχάριστα με αυτή την φωτογραφία στο instagram.Τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με το Σάββα Γκέντσογλου . Το ζευγάρι ανέβασε την πρώτη κοινή φωτουγραφία του, στον προσωπικό λογαριασμό της Αγγελικής Ηλιάδη, όπου συνηθίζουν πολύ συχνά να ανταλλάσουν τρυφερά σχόλια και φωτογραφίες αφιερωμένες από τον έναν στον άλλο.Οι δυό τους βρέθηκαν πρίν απο λίγες μέρες στη Μύκονο,όσοι τους είδαν απο κοντά κατάλαβαν πως είναι πολύ ερωτευμένοι. Πηγή:faysbook.gr

Η Αγγελική φωτογραφίζεται ξανά με τον Σάββα

H Αγγελική Ηλιάδη φαίνεται πως βαρέθηκε το κρυφτούλι με τους φωτογράφους και είπε να μας ξαφνιάσει ευχάριστα με αυτή την φωτογραφία στο instagram.Τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με το Σάββα Γκέντσογλου .

Το ζευγάρι ανέβασε την πρώτη κοινή φωτουγραφία του, στον προσωπικό λογαριασμό της Αγγελικής Ηλιάδη, όπου συνηθίζουν πολύ συχνά να ανταλλάσουν τρυφερά σχόλια και φωτογραφίες αφιερωμένες από τον έναν στον άλλο.Οι δυό τους βρέθηκαν πρίν απο λίγες μέρες στη Μύκονο,όσοι τους είδαν απο κοντά κατάλαβαν πως είναι πολύ ερωτευμένοι.

Πηγή:faysbook.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X