Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι αδελφοί Ράιτ ήρθαν… δεύτεροι;
Γνωρίζουμε τους αδερφούς Ράιτ ως τους πρώτους ανθρώπους που κατάφεραν την παρθενική πτήση με αεροπλάνο στην παγκόσμια ιστορία.Την βεβαιότητα αυτή ήρθε να αμφισβητήσει η πολιτεία του Κονέκτικατ. Σύμφωνα με το CNN, κρατικοί νομοθέτες εκεί, πέρασαν ένα νομοσχέδιο, αυτή την εβδομάδα, όπου ισχυρίζονται ότι ο Γουστάβος Ουάιτχεντ πρόλαβε τους αδερφούς Ράιτ δύο χρόνια νωρίτερα.Επικαλούνται δημοσίευμα εφημερίδας του Κονέκτικατ το 1901, όπου ο Ουάιτχεντ -Γερμανός μετανάστης στις ΗΠΑ- πέταξε με αεροσκάφος στα 150 πόδια (45,72 μέτρα) για περίπου μισό μίλι πάνω από την πόλη του Μπρίτζπορτ. Ο ισχυρισμός αυτός, μάλιστα, έχει υποστηριχτεί, από έναν αξιόπιστο, σύμφωνα με το CNN, αεροπορικό οδηγό.Οι εξελίξεις έδωσαν το έναυσμα για σενάρια περί "μυστικής συμφωνίας

Οι αδελφοί Ράιτ ήρθαν… δεύτεροι;

Γνωρίζουμε τους αδερφούς Ράιτ ως τους πρώτους ανθρώπους που κατάφεραν την παρθενική πτήση με αεροπλάνο στην παγκόσμια ιστορία.

Την βεβαιότητα αυτή ήρθε να αμφισβητήσει η πολιτεία του Κονέκτικατ. Σύμφωνα με το CNN, κρατικοί νομοθέτες εκεί, πέρασαν ένα νομοσχέδιο, αυτή την εβδομάδα, όπου ισχυρίζονται ότι ο Γουστάβος Ουάιτχεντ… πρόλαβε τους αδερφούς Ράιτ δύο χρόνια νωρίτερα.

Επικαλούνται δημοσίευμα εφημερίδας του Κονέκτικατ το 1901, όπου ο Ουάιτχεντ -Γερμανός μετανάστης στις ΗΠΑ- πέταξε με αεροσκάφος στα 150 πόδια (45,72 μέτρα) για περίπου μισό μίλι πάνω από την πόλη του Μπρίτζπορτ. Ο ισχυρισμός αυτός, μάλιστα, έχει υποστηριχτεί, από έναν αξιόπιστο, σύμφωνα με το CNN, αεροπορικό οδηγό.

Οι εξελίξεις έδωσαν το έναυσμα για σενάρια περί «μυστικής συμφωνίας

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X