Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ψήφισμα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής
Σε ψήφισμα κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ προχώρησε κατά πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Λευκό ψήφισε η παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ, ενώ το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου καταψήφισε η παράταξη που είχε εκλεγεί με ψηφοδέλτιο που ήταν προσκείμενο στο ΛΑ.Ο.Σ.Το ψήφισμα, που συντάχθηκε με πρωτοβουλία του Γ. Μανουσαγιαννάκη (από την παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ), χαρακτηρίζει απαράδεκτη την απόφαση της κυβέρνησης και απαιτεί να συνεχίσει η λειτουργία της ΕΡΤ χωρίς να απολυθούν οι εργαζόμενοι.Ο Θ. Πλεύρης τάχθηκε υπέρ της απόφασης να κλείσει προσωρινά η ΕΡΤ, ώστε να "μην υπάρχει δημόσια τηλεόραση με αυτούς τους εργαζόμενους

Ψήφισμα από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Σε ψήφισμα κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ προχώρησε κατά πλειοψηφία το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Λευκό ψήφισε η παράταξη που πρόσκειται στη ΝΔ, ενώ το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου καταψήφισε η παράταξη που είχε εκλεγεί με ψηφοδέλτιο που ήταν προσκείμενο στο ΛΑ.Ο.Σ.

Το ψήφισμα, που συντάχθηκε με πρωτοβουλία του Γ. Μανουσαγιαννάκη (από την παράταξη που πρόσκειται στο ΚΚΕ), χαρακτηρίζει απαράδεκτη την απόφαση της κυβέρνησης και απαιτεί να συνεχίσει η λειτουργία της ΕΡΤ χωρίς να απολυθούν οι εργαζόμενοι.

Ο Θ. Πλεύρης τάχθηκε υπέρ της απόφασης να κλείσει προσωρινά η ΕΡΤ, ώστε να "μην υπάρχει δημόσια τηλεόραση με αυτούς τους εργαζόμενους

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X