Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και στην Κρήτη
Με συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια συνεχίζονται σήμερα και στην Κρήτη οι αντιδράσεις για το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Συγκέντρωση προγραμματίζεται στις 11:00 το πρωί έξω από την ΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ενώ το συντονιστικό των φορέων του Ηρακλείου, που συγκροτήθηκε κατά τη διάρκεια της περιφρούρησης, του ραδιοσταθμού, αποφάσισε την πραγματοποίηση μεγάλου πανηρακλειώτικου συλλαλητηρίου υπεράσπισης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Το συλλαλητήριο θα γίνει σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας. Και στα Χανιά Εξάλλου σήμερα Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Αγοράς σωματεία και τοπικοί φορείς διοργανώνουν συλλαλητήριο υπέρ της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Επίσης, σήμερα στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το κτίριο της ΕΡΑ Χανίων στη Σούδα. ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και στην Κρήτη

Με συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια συνεχίζονται σήμερα και στην Κρήτη οι αντιδράσεις για το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Συγκέντρωση προγραμματίζεται στις 11:00 το πρωί έξω από την ΕΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ενώ το συντονιστικό των φορέων του Ηρακλείου, που συγκροτήθηκε κατά τη διάρκεια της περιφρούρησης, του ραδιοσταθμού, αποφάσισε την πραγματοποίηση μεγάλου πανηρακλειώτικου συλλαλητηρίου υπεράσπισης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Το συλλαλητήριο θα γίνει σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.

Και στα Χανιά

Εξάλλου σήμερα Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Αγοράς σωματεία και τοπικοί φορείς διοργανώνουν συλλαλητήριο υπέρ της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης. Επίσης, σήμερα στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το κτίριο της ΕΡΑ Χανίων στη Σούδα.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X