Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Επιστολή AIPS στον Μάρτιν Σουλτς για την ΕΡΤ
Την υποστήριξη και τη συνδρομή του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζήτησε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αθλητικών Συντακτών.Το περιεχόμενο της επιστολής:"Αγαπητέ κ. Μάρτιν Σούλτς,αγαπητέ κ. Πρόεδρε,Εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αθλητικού Τύπου, AIPS EUROPE, Εκτελεστικής Επιτροπής, θα το εκτιμούσαμε αν θα μπορούσατε να ενεργοποιήσετε τη διαδικασία σας, αρνούμενοι να δεχτείτε το "ξαφνικό θάνατο" της ΕΡΤ, Ελληνική κρατική τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Η ΕΡΤ Α.Ε., μεταξύ άλλων, είναι μια εταιρεία με θετικό ισοζύγιο τα τελευταία χρόνια παρέχοντας ειδήσεις, αθλητικά, πολιτισμό, παιδικό προγράμμα και δορυφορικές ψηφιακές υπηρεσίες δωρεάν σε όλο τον κόσμο. Τώρα, σχεδόν 2.700 εργαζόμενοι θα μείνουν άνεργοι και οι Έλληνες χωρίς δημόσια τηλεόραση και ραδιόφωνο.Πιστεύουμε ότι το "πείραμα ΕΡΤ

Επιστολή AIPS στον Μάρτιν Σουλτς για την ΕΡΤ

Την υποστήριξη και τη συνδρομή του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζήτησε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αθλητικών Συντακτών.

Το περιεχόμενο της επιστολής:

"Αγαπητέ κ. Μάρτιν Σούλτς,

αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αθλητικού Τύπου, AIPS EUROPE, Εκτελεστικής Επιτροπής, θα το εκτιμούσαμε αν θα μπορούσατε να ενεργοποιήσετε τη διαδικασία σας, αρνούμενοι να δεχτείτε το "ξαφνικό θάνατο" της ΕΡΤ, Ελληνική κρατική τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Η ΕΡΤ Α.Ε., μεταξύ άλλων, είναι μια εταιρεία με θετικό ισοζύγιο τα τελευταία χρόνια παρέχοντας ειδήσεις, αθλητικά, πολιτισμό, παιδικό προγράμμα και δορυφορικές ψηφιακές υπηρεσίες δωρεάν σε όλο τον κόσμο. Τώρα, σχεδόν 2.700 εργαζόμενοι θα μείνουν άνεργοι και οι Έλληνες χωρίς δημόσια τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Πιστεύουμε ότι το "πείραμα ΕΡΤ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X