Είμαι λεσβία εάν μ’ αρέσει το πορνό με γυναίκες;

Μου αρέσει να βλέπω λεσβιακό πορνό. Αυτό σημαίνει ότι είμαι κι εγώ λεσβία;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Είναι γεγονός, όσο κι αν οι περισσότερες το αρνούνται, ότι (και) οι γυναίκες βλέπουν πορνό. Μάλιστα, από σχετική έρευνα που έγινε, προέκυψε ότι στην πλειοψηφία τους οι ετεροφυλόφιλες (straight) γυναίκες που βλέπουν πορνό, έχουν ψηλά στην προτίμησή τους σκηνές με λεσβιακό σεξ.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι το τι σου αρέσει στο πορνό και το τι σου αρέσει στην πραγματική ζωή είναι δύο εντελώς ξεχωριστά πράγματα. Αυτό σημαίνει ότι, αν είσαι ετεροφυλόφιλη και απολαμβάνεις να βλέπεις σεξ μεταξύ ομοφυλόφιλων γυναικών, δεν σημαίνει ότι είσαι και λεσβία.

Τι είναι όμως αυτό που τραβάει τις ετεροφυλόφιλες γυναίκες στο να βλέπουν πορνό με λεσβίες;

Ένας λόγος είναι ότι στις σκηνές αυτές υπάρχει έντονο το στοματικό σεξ και ο ερεθισμός της κλειτορίδας, που συνήθως είναι ο αγαπημένος τρόπος των γυναικών για να έρχονται σε οργασμό.

Ένας δεύτερος λόγος είναι ότι οι σύντροφοί τους πολλές περιπτώσεις δεν ασχολούνται με την κλειτορίδα όσο χρόνο εκείνες θα ήθελαν, κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών, αφήνοντάς τις με το… παράπονο. Μέσω των συγκεκριμένων σκηνών, λοιπόν, είναι πιθανό υποσυνείδητα να λαμβάνεις κι εσύ την ικανοποίηση που σου λείπει στον συγκεκριμένο τομέα.

Σχετικά άρθρα