Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κέρκυρα: Τεράστιο κύμα συμπαράστασης για την ΕΡΤ
Εκατοντάδες πολίτες και εκπρόσωποι φορέων προσήλθαν χθες στο χώρο της ΕΡΑ Κέρκυρας λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Σίμου Κεδίκογλου για λουκέτο της ΕΡΤ, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους του σταθμού και να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους με την κατάργηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.Η προσέλευση ήταν πρωτοφανής, ενώ εκπρόσωποι όλων σχεδόν των φορέων της πολιτικής, της Αυτοδιοίκησης, του συνδικαλισμού κ.λ.π. έσπευσαν είτε με τη δική τους φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις του σταθμού είτε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις στην έκτακτη απεργιακή εκπομπή των δημοσιογράφων του σταθμού, να καταδικάσουν την πρωτοφανή απόφαση της κυβέρνησης.ΠΗΓΗ: corfupress.com

Κέρκυρα: Τεράστιο κύμα συμπαράστασης για την ΕΡΤ

Εκατοντάδες πολίτες και εκπρόσωποι φορέων προσήλθαν χθες στο χώρο της ΕΡΑ Κέρκυρας λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Σίμου Κεδίκογλου για λουκέτο της ΕΡΤ, προκειμένου να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους του σταθμού και να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους με την κατάργηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Η προσέλευση ήταν πρωτοφανής, ενώ εκπρόσωποι όλων σχεδόν των φορέων της πολιτικής, της Αυτοδιοίκησης, του συνδικαλισμού κ.λ.π. έσπευσαν είτε με τη δική τους φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις του σταθμού είτε με τηλεφωνικές συνεντεύξεις στην έκτακτη απεργιακή εκπομπή των δημοσιογράφων του σταθμού, να καταδικάσουν την πρωτοφανή απόφαση της κυβέρνησης.

ΠΗΓΗ: corfupress.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X