Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Λάρισα: Ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους οι αγρότες
Λάρισα: Ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους οι αγρότες thumbnail

Λάρισα: Ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους οι αγρότες

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι αγρότες της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων της Λάρισας εν όψει του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου για τη Θεσσαλία που προγραμματίζεται στις 11 Οκτωβρίου.


Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, οι όποιες ανακοινώσεις θα γίνουν αφορούν «μια ανάπτυξη προς όφελος της κερδοφορίας των βιομηχανιών, των μεγαλεμπόρων και των τραπεζών» και όχι «στους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους που βλέπουν τον μόχθο τους να μην έχει αντίκρισμα και το εισόδημά τους να μειώνεται σταθερά και δραματικά κάθε χρόνο».


Στην ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας γίνεται, επίσης, λόγος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες στις καλλιέργειές τους, όπως είναι η καπνοκαλλιέργεια και η τευτλοκαλλιέργεια, τα ζητήματα που αφορούν τις χαμηλές τιμές στο βαμβάκι, στο καλαμπόκι και στο σιτάρι, αλλά και το υψηλό κόστος παραγωγής.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X